סקייפ

manדהwho

New member
סקייפ

אני: איזה כיף למצוא אותך פה בפייסבוק. את יודעת שאף פעם לא שכחתי אותך ותמיד ניסיתי למצוא אותך?
היא: ולמה לא מצאת?
אני: לא זכרתי את המייל שלך וחיפושים בגוגל לפי שמך לא ממש עזרו.
היא: אז הנה, תודות לפייסבוק הצלחת למצוא אותי. למה כל כך חיפשת אותי?
אני: את לא זוכרת מה היה בינינו?
היא: זוכרת. אבל זה היה מזמממן. עברו לפחות 15 שנים. כבר אז הייתי מבוגרת ממך כמעט בעשרים שנה. ואז התנתק הקשר. אז מה לך לחפש אותי היום?
אני: היית מבוגרת ממני – נכון. אבל סקסית ויפהפיה. עד היום אני מתגעגע ונזכר כל הזמן בגוף המדהים שהיה לך!
היא: בחייך. אל תזיין את השכל. הייתי מבוגרת מספיק להיות כמעט אמא שלך. ומה בכלל חיפשת אותי כל כך? אני רואה מהפייסבוק שאתה נשוי עם ילדים.
אני: נכון. אבל אי אפשר לשכוח מישהי מדהימה כמוך. חוץ מזה שזכרתי שאת חיה לבד ורציתי לדעת אם נישאת בינתיים ומה קורה אתך.
היא: עזוב שטויות. אני מדהימה? חנפן. אבל אני זוכרת שתמיד היית כזה. זה מה שהקסים בך על ההתחלה. אני לבד. עדיין לבד. מי ירצה זקנה כמוני? גם גברים בגילי מחפשים צעירות. אני סחורה ישנה ומשומשת.
אני: דיייי. מי שלא רואה את מה שיש לו מתחת לאף אידיוט או עיוור. את יפהפיה גם היום. סקסית. מהתמונות שלך בפייסבוק את עדיין יפהפיה.
היא: התמונות לא מהיום חמוד. היום אני זקנה בלה.
אני: יש לך סקייפ?
היא: כן. למה?
אני: תני לי כינוי או מייל וניכנס לסקייפ. שם יש וידאו.
היא: עזוב... למה לקלקל לך את הזכרונות שאתה טוען שהם מתוקים כל כך???
אני: נו, מה אכפת לך. יהיה כיף לראות אותך אחרי כל השנים האלו.
היא: טוב נו...

אחרי 5 דקות...

אני: וואו. איזה כיף לראות אותך!!!! את עדיין יפהפיה מדהימה. איזה כיף!!!
היא: לא השתנית יא חנפן. כאילו אתה לא רואה את השיער הלבן והקמטים. ואתה.... השתנית. פתאום זקן. השמנת קצת לא? בכלל, מה אתה מסתובב ככה בלי חולה בבית... עוד תחטוף שפעת!
אני: את מדהימה גם היום. עם הכסוף בשיער. היית יפה ונשארת יפה. ולגבי החולצה - ככה אני. תמיד סובל מחום, לא זוכרת? כשאני לבד בבית אני מסתובב ערום. לא אוהב בגדים.
היא: אתה ערום עכשיו? תתלבש מייד! הלו!!!! (צוחקת).
אני: אני תמיד ערום בבית. אני מקווה שלא באמת מפריע לך.
היא: לא. לא מפריע לי. מה אכפת לי? תעשה מה שבא לך.
אני: איזה כיף לראות אותך. לראות אותך ולשמוע את קולך כך לייב מעורר בי תחושות וזכרונות. את עושה לי דברים.
היא: אני? מה עובר עליך ילד? אני? איזה דברים...?
אני: טוב שהמצלמה מכוונת לחלק הגוף העליון. כאלו דברים.
היא: אתה משוגע!!! אתה באמת משוגע!!! תמיד היית חרמן גדול!!! (צוחקת). אתה נשוי אתה לא מתבייש? אם יתפשו אותך עכשיו ערום עם זין עומד?
אני: ראשית אני לבד בבית. שנית איך את יודעת שהוא עומד?
היא: אתה כתבת יא חרמן קטן. תמיד הצחקת אותי. אתה משוגע אתה, מזמן לא צחקתי כך.
אני: (מתרומם עירום ומניע את הזין העומד שלי מצד לצד בנענוע גוף מול המצלמה). אני? חרמן?
היא: (פוערת עיניים, צוחקת צחוק גדול וצועקת) יא משוגע. אתה קורע!!! תתלבש מייד יא סוטה קטן!
אני: לא רוצה. מה תעשי לי? רק שתראי מה לראות אותך עושה לי.
היא: דיייי נו. אני זקנה.
אני: ראית איך הגוף שלי מגיב לך. לא? אז תפסיקי עם השטויות ותביני שאת סקסית מדהימה גם היום. אם לא הייתי רוצה לפגוע בך הייתי עושה בעצמי דברים עכשיו מרוב שאת מושכת...
היא: תעשה מה שאתה רוצה. אני לא עוצרת אותך. עולם חופשי.
אני: כן?
היא: כן.
אני: (מתחיל לאונן).
היא: משוגע אתה. אני רואה את הכתף שלך זזה. אתה באמת מאונן???
אני: כן.
היא: אני לא מאמינה לך.
אני: (מכוון את המצלמה כך שתראה את חלק גופי התחתון).
היא: אתה משהו אתה. אתה אשכרה מאונן. אתה יודע כמה שנים לא ראיתי זין, יא משוגע...?!
אני: אז הנה. מולך. עומד בגללך.
היא: אידיוט (בחיוך – מצמצמת עיניים בריכוז). אתה יודע שאני זוכרת אותו?
אני: (מלטף את הזין לאט). אני שמח. מה את זוכרת?
היא: כמה הוא אדום כשהוא מגורה. כמו עכשיו. אני לא מאמינה שאני מדברת עם מישהו צעיר ממני בעשרים שנה ששכבתי אתו לפני 15 שנה והוא מאונן מולי במחשב. בחיים לא קרה לי דבר כזה.
אני: נהנית?
היא: האמת שכן. זה נחמד. איך אתה לא גומר כבר?
אני: אני מתאפק. רוצה למשוך את זה איתך כמה שאפשר.
היא: (מחייכת). מטורף.
אני: מה עוד את זוכרת?
היא: איך ידעת לרדת לי. לפניך אף אחד לא עשה לי את זה.
אני: גם את מצצת לא רע (מתחיל להיאנח).
היא: אני זוכרת תא הטעם של הזרע שלך. (צוחקת פתאום) אני לא מאמינה שאנחנו מנהלים שיחה כזו ואתה מאונן מולי.
אני: תורידי חולצה.
היא: אתה משוגע.
אני: נו תורידי.
היא: (משתהה רגע). נו טוב.....

manדהwho

New member

למעלה