סקייטבורד ממוסחר????

kopatch

New member
סקייטבורד ממוסחר????

לא יודע לא יודע אחרי שראיתי סקייטבורד אם ציור של פוקימון אחרי שראיתי סקייטבורד במיליון פרסומות וקליפים אחרי שראיתי מיליון ילדים קטנים מתחילים לנסוע על סקייטבורד בגלל המשחק של טוני הוק אחרי שראיתי שטוני הוק הוא אחד האנשים הכי ממוסחרים בעולם לא יודע לא יודע כאילו לא נראה לכם שקצת ניסחפו אם כל העניין של סקייטבורד בכל רחבי העולם???

MaverickX

New member
מה רע?

הרי סקטבורד זה הדבר!!! אני חושב שכולם יסכימו איתי (פרל לבליידרים אולי) שככה הכי טוב, שכל העולם ייסחף אחרי סקייטבורד!!!! שבכל מקום יהיו איזה 10 בליידרים! Street Rox!!! Vert Sox!!!

kopatch

New member
?

אתה באמת חושב שזה יהיה טוב לסקייטבורד להיות יותר ויותר ממוסחר זה לא מועיל לו... זה מזיק לו אני למשל כבליידר הייתי מתפוצץ אם הייתי רואה בכל פינה איזה כמה ילדים קטנים מתחילים לנסוע על זה רק בגלל שאיזה משחק מחשב משך אותם (שאני מפחד שבקרוב זה יקרה כשהמשחק יצא) אתה לא שונא את זה כשאיזה גרומט בא אליך ואומר לך : אתה מסוגל לעושת קיקפליפ למניואל להילליפ 160 טוגראב או משהו כזה?

TBoneT

New member
זה באמת כבר מוגזם...

אי אפשר להמשיך ככה... זה גם מזה לא רמה בארץ אין מצב להיות רמה תתאמנו שנים ואז מה ? תעשו בורדסלייד קצר ? קיקפליפ ? מנואל ? אין מצב לשלוט בזה כמו בסרטים או ב"טוני הוק" לעומת זאת ברולר אפשר להיות ממש טוב לא פחות מהאנשים בסרטים וזה ההנאה האמיתית - להיות טוב במה שאתה עושה ! 2Roll4Life7

kopatch

New member
הגזמת

זה בולשיט מה שאתה אומר! בסקייטבורד פשוט לוקח יותר זמן להגיע לרמה מינימלית ברולר לוקח זמן להגיע לרמה מקסימלית אתה מבין?

TBoneT

New member
לא הגזמתי ולא כלום

זה באמת ככה מי אתה מכיר בארץ שהוא ברמה מינימלית ? הממממ אין... לעומת זאת רולר ? הא ?

joHNNyk

New member
גח´

אין כזה דבר רמה מקסימלית זה היופי שבדבר , תמיד אתה מושך יותר ויותר את הגבולות ,, דר"א כל אחד מקבל הנאה מהדבר שהוא עושה ,,, אלה שאוהבים לדחוף עצים עגולים שיהנו מיזה ,, אני יכול להבין תהנאה בלהקפיץ קרשים על הרצפה הרי אני שיחקתי מלא זמן בפוגים. I rollerblade

Gevakumon

New member
חחחח

קודם כל מה שהבחור אמר על הרמה זה בולשיט אתה לא נוסע כדי להגיע ל"רמה" אתה נוסע כדי לכייף וכל אחד מציב לעצמו את הרף, ואם לא אז לא נראה לי שתהנה. ובקשר למה שאמרת, לסקייטבורד ולרולרבלייד יש קנה מידה שונה כשמדובר על רמה, כי לא משנה מה נגיד סקייטבורד זה כלי יותר מסובך, הוא פחות מותאם לגוף ולתנועה הטיבעית שלו, בגלל זה תרגילים שנראים יותר פשוטים הם יותר קשים בו מתרגילים שנראים מסובכים ברולר, מה שאני אומר, שהרמה לא נקבעת רולר נגד סקייטבורד, אין לך מה להשוות אותם, לכל כלי יש את הקנה מידה שלו. ואגב, רק כדי להבהיר, אני בליידר לא סקייטר ודיי עם הוויכוחים מי יותר טוב זה דבילי.

joHNNyk

New member
תשובה

אל מה אתה מדבר אידיוט ,,, נראה לך בגלל שזה מחובר לי לרגליים זה הופך את זה ליותר קל מה אתה גנוב סתום תפה ולך תיסע בקרייזי ,, רולר איז דה שיט והצחיק אותי שאמרת שאתה בליידר כי אתה לא מבין בכלל תמהות של הרולר כנראה אתה עוד עכבר מהקרייזי

rodney

New member
כמה מילים על מיסחור

סקט אכן ממוסחר יחסית לספורט האתגרי למרות שיש לזה צדדים טובים אך כמו לרוב הדברים יש חסרונות ויתרונות כמובן צריך גבול (זה אכן נורא מעצבן לראות בובת טוני הוק חשמלית) סוגיית טוני הוק... טוני הוק הכניס את הסקט לתודעת העולם ע"י מיסחור דבר שאני לא חושב שהוא רע בכלל... מה זה משנה אם יש ילדים קטנים על סקט זה אפילו יתרון כי לפחות רבע מהם ימשיכו אם זה וכמה שיותר קטן אתה מתחיל זה יותר טוב....שוב אני מדגיש שצריך לשים גבולות..

למעלה