סקיטו-ניסים מזל טוב ליום הולדתך

actress

New member
סקיטו-ניסים מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo23.gif

העדפתי להקדים בכמה שעות.....
ולאחל לך המון המון המון מזל טוב
אתה בנאדם מדהים, חבר נהדר, וN מילים שיוכלו להביע עד כמה אתה מקסים גיל 50 זה גיל מיוחד אבל אתה בנאדם מיוחד מאחלת לך שתשאר צעיר לנצח פיטר פן שכמותך
אוהבת אותך המון
שים לב שגם מיסטר בין הצטרף לאיחולים
ותמשיך להגן על ארצנו ומולדתנו הקטנה אי שם מבית שאן היפה אתה בנאדם נהדר ומקסים ומאחלת לך רק דברים טובים.

../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo79.gif מזל טובים!!!

מזל טובים רבים למר סקיטו - שיתגשמו כל משאלותיך ואל תשכח... החיים רק מתחילים עכשיו.. והנה הכנתי לך משהו קטן

ט י נ ה

New member
סקיטו יקר ואהוב

אין מקום שהוא רחוק מדי ( מתוך הנסיך הקטן ) פה נפגשנו לראשונה בפורום המקסים הזה . לכאןאני חבה את חוב פגישתינו אם כי התחילה בעמק המשותף ליד מקום הולדתי בית אלפא ... כל שתבקש לו יהי נשיקות ממני סי מצרפת קובץ מקסים שמיכל האלופה עיצבה עבורך . מיכל מנהלת הפורום הביתי והאהוב הזה . שלך סי

skito

New member
סיסקה שלנו ../images/Emo140.gif

אכן כאן נפגשנו במלל אבל בליבי פגשתיך בין בית אלפא לנהלל בשירים, בחברים ובירוקים של העמק הנעלם. ולך העיר עטופה במיליון כוכבים, (מתוך "אל תאמרי לילה טוב"-עופרה אליגון) לילה טוב היא אמרה זה ריקוד אחרון לילה טוב ליל מנוחה היא אמרה רוח נשבה מבעד לחלון כבר מאוחר לחשה עת לישון. אל תאמרי לי ילדה הריקוד כבר נגמר אל תאמרי לי קטנה לילה טוב בואי ללגום מן היין המר עד לא נדע מה אתמול מה מחר. לך העיר עטופה במיליון כוכבים לך אומר אהובה מה יפית אך לו יכולתי אותך להחביא בארמונות הגנוזים בלבי.

actress

New member
יקר יקר יקר אתה קיבלתי הכל אתה גדול

התמונות של שמעון ודנה פשוט מרגשות. מחכה לראותך בגבעתיים או מי יודע כמו שכתבת ש"רכבת העמק חוזרת לדהור" תאר לך איזה יופי נוכל להפגש בצ'יק צ'ק

skito

New member
נועם ומיכל ../images/Emo51.gif ענקית

כולי נרגש נבלעו לי המילים לפחות מצליח להודות לכל אחד באופן אישי תודהההההההההה

למעלה