סקופ

pooltool

New member
סקופ

שמעתי ממש עכשיו שציון צבי יורד מהארץ בעוד חודשיים עם הספונסר שלו להתחיל לעשות כסף באמריקה אני מאחל לו בהצלחה ...

lior02010201

New member
בהצלחה רבה... אבל

מה זאת אומרת יורד? לתמיד?!?! זה ממש ממש לא טוב! וממי שמעת זה בטוח או סתם שמועה שמופצת?

9ball master

New member
זה נכון

הוא נוסע למחנה אימונים בפולין עם הנבחרת הפולנית והוא ישחק מספר תחרויות מקומיות, לאחר מכן הוא ישתתף בתחרות שפותחת את סבב best of the east בפולין ומשם לגרמניה לאליפות אירופה ולאחר מכן לארה"ב. אני לא בטוח שהוא הולך לעשות הרבה כסף כמו ש pooltool טוען אבל מה שכן בטוח שהוא יקבל שיפשוף טוב ויתחזק בכמה רמות. עד כמה שאני יודע הוא נוסע לבד והמילה "תמיד" היא גדולה מידי, אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה... בכל מקרה אני מאחל לציון המון המון בהצלחה והעיקר שיהנה ויתחזק.

אני איתך.....

וכן הוא נוסע לבד בלי ספונסר ובלי כלום ואם ייצא לו לעשות כסף (הלואי) שיצליח.... מגיע לו.....

pooltool

New member
???

למרות שאני לא חושב שזה אתה אבל הוא אמר לי לפני שבוע בפאב שהוא נוסע לחול עם הספונסר שלו

אח שלי.....

שטולבך עשה לי עבודה קלה.... הוא הוציא גם אותך וגם את אבי רוח..... לקחתי עם גרי בסוף.... אני יותר...... אמרתי לך, לא??.....

neta69

New member
אני לא

בקטע לשנות את הענף אני בסך הכול שחקן כמו כולם תודה רבה על הפירגון אני אהיה בתמונה כי אני מאוד אוהב הביליארד ותיזכור מי כול בן אדם אפשר לילמוד את המישחק גם עם הוא לו יודע לשחק תודה רבה ציון צבי ?

למעלה