סקופ

arem12

New member
סקופ

שלומי סרנגה הקליט את השיר פוסו מוליפי בערבית בעיבוד של סטליוס משהו(אני לא זוכרת) בעלה שלגליקריה השיר יצא ביוון והוא להיט שם. בקרוב בישראל. וולניס המלחין שנתן אור ירוק לעיבוד הנוכחי לא אהב שזמר ישראלי שר את זה.

xבישי

New member
כל הכבוד ענת ,וולניס זמר חדש

ועדיין לא הצליח להכנס לארכיוני המוזיקה ,האינפורמציה עליו אינה רבה כך שהפרטים שנתת פה ובשירשור הקודם ,יחודים !

agapi20

New member
וולאניס

אני מאד אוהבת את הזמר הזה, מקשיבה לו כמעט 24 שעות ביממה, וחולמת לפגוש אותו בהופעה ביוון, ואני מגלה פה דברים שאני ממש לא אוהבת, וממש גורמים לי להרגיש רע לגביי זה... אולי יש דברים שעדיף לא לגלות... :)

arem12

New member
ודרך אגב

הוא נחשב לפסיכופט והנה הסיפור: לפני ימים אחדים הוא רואיין לתוכנית טלויזיה כל שהיא.המראיינת אמרה לו משהו שהוא לא אהב ובתגובה הוא פצח בקללות גסות ושאל את המנחה עם מי היא הייתה על מנת לקבל את הנחיית התוכנית. וכל זה בשידור חי.

arem12

New member
מה הקטע?

הוא זמר ערב לאוזנך? מה זה משנה מי הוא?

arem12

New member
מה הקטע?

הוא זמר ערב לאוזנך? מה זה משנה מי הוא? אני ממש לא מצליחה להבין אותך. כאילו את מצפה לפתח איתו רומן?

agapi20

New member
לא ממש לא...

אני פשוט כזו, כשאני אוהבת מוסיקה מסויימת, חשוב לי לדעת מי האדם שעומד מאחוריה, זה ככה לגביי כל זמר/ת שאני אוהבת. פשוט כזו אני, וחשוב לי לדעת מאיפה המוסיקה שאני שומעת באה בעצם... אני לא יודעת להסביר את זה, אולי בגלל שאני עצמי הולכת להיות זמרת... לא יודעת... בכל זאת, תודה על כל התשובות...

למעלה