סקופ

Charlie

New member
סקופ../images/Emo70.gif

היהודים אשמים ברצח העם שבוצע נגדם בשואה! ראה קישור לפרטים נוספים.

Roobie

New member
איזה מפגר...

אני לא מאמין שהוא באמת אמר את זה... בכל אופן - אל תייחסו את האמירה הזאת לשמאל בבקשה, אין קשר בין זה לזה. זהו הטימטום האישי שלו.

על הטוטליטריזם של השמאל

שוו בנשפכם: אילו היה קם רב בישראל, נאמר עובדיה יוסף, ואומר שהשואה נגרמה בגלל החטאים שעשו היהודים (דבר שאני כמובן לא מסכים לו, וגם החרדים אינם חושבים כך למיטב ידיעתי. אבל נגיד). מה היה קורה במדינה? רעידת אדמה!! מכל קצווי הארץ היו נזעקים צבועי השמאל כנגד האמירה אשר פוגעת בזכרם של קורבנות השואה. הבנאדם היה הופך מוטרה לחיצי רעל והסתה פרועה. והיום? האם שמעתי איזה איש ציבור שמאלני שנזעק כנגד האמירה באותו "רעל" שהיה עושה זאת כנגד אותו רב? למצב שבו יש לגיטמיציה להביע עמדה רק במידה שצד אחד מבטא אותה, יש הגדרה: טוטליטריזם מחשבתי. אז בפעם הבאה שאנשי השמאל קוראים לכם פשיסטים, תזכירו להם מי הפשיסט האמיתי במדינה הזו, ומי הוא הליברל האמיתי.

Charlie

New member
לידיעתך בגיניסט

מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר בדרשה לפני כשנה כי מיליון וחצי הילדים שנספו בשואה לא היו אלא גלגולי נשמות של יהודים שחזרו לעולם הזה רק כדי "לתקן" ומשהסתיים התיקון החזירו נשמתם לבורא העולם. דברים אלו זכו לקיתונות של זעם ובוז במשך מס´ ימים. וכעת?? נאדה. על כך אמר פעם מישהו:"לפעמים כשיש איבר חולה בגוף, נניח היד, וזיהום שבה עלול להתפשט ולהרוג את הגוף, עדיף לחיות בלי יד מאשר למות איתה". המבין יבין...

למה מה? מי זה א.ב יהושוע?

מה הקשר לטוטליטריזם בכלל? הרב עובדיה יוסף הוא המנהיג הרוחני של המפלגה השלישית בגודלה בישראל והוא זה הקובע כיצד תצביע בכנסת ומה תעשה ולכן מתוקף מעמדו הוא הותקף על דבריו העלובים והמטומטמים (ולא נשכח גם את אמירותיו הצולעות על נשים, גויים וכל מה שנחות בעיניו). א.ב.ג.ד יהושוע לעומתו הוא סופר פלצן ולא ממש מוצלח והוא לא מייצג אף אחד. האם מישהו חושב שא.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.י.כ.ל יהושוע מייצג את אנשי השמאל? האם מישהו לא חושב שהרבובדיה מייצג את אנשי ש"ס?

ארנון4

New member
בגיניסט

אבל הרב עובדיה באמת אמר את זה הוא אמר שהניספים בשואה הם גלגול של נשמות שחטאו.

ואני זוכר בדיוק מה היתה התגובה אז

של השמאל. לכן הבאתי זאת בתור דוגמא לטוטליטריזם של השמאל. האנשים שסגדו לסטאלין ולנין והרכיבו את רשימותיהם לכנסת ע"י ועדות מסדרות רוצים ללמד אותנו מה זו דמוקרטיה.

Roobie

New member
לפחות..

אנחנו לא מעריצים את מוסוליני, כפי שיש חניכי בית"ר שעושים זאת עד היום, ולא רק חלק ממנהיגיהם בעבר. לפחות אין איזשהי אמנה של תנועה שמאלנית שמזכירה ניחוחות פאשיסטיים ואף יותר גרוע, כמו אמנת תנועת בית"ר.

CHOFA

New member
מה שזיקנה עושה לאנשים...

בס"ד זה נראה לכם מכוון כל המתקפת טמטום הזו מצד אנשים שפעם נחשבו גיבורי תרבות??יותר מדי אנשים שכאלו פותחים את הפה בזמן האחרון ומדברים שטויות... זו שוב התסמונת של :"העיקר שיאייתו את השם שלי נכון"??

HFT

New member
אני בשוק!!!

אידוט מפגר כסיל חרא של בן אדם דפוק טמבל עוכר ישראל. אני לא נוהגת לקלל אבל הוא נהיה קצת מוזר. אוף שילך מפה-מהארץ הזאת מהעם הזה שילך -לא צריך אותו. אני אחרי חמש דקות עוד בפה פעור.

למעלה