סקופ

dron a

New member
בוקר יפה!

בוקר טוב, אמנם צריך להגיד לי לילה טוב{הרגע חזרתי מעבודת לילה}. אחים ואחיות יקרים מה אומר לכם: אני 47 שנים בלוד,נולדתי וגדלתי בלוד, כאן חינכתי ואני מחנך את ילדי, לעולם לא התפתיתי לעזוב את העיר, למרות שעברתי משברים עד בלי די{בלחץ לעזוב את העיר}. הציפור הגדולה באה אתמול בלילה וסיפרה לי,שבכנס הרמת כוסית בגרטבול, נראה כאילו סוף סוף 7 השנים הרעות על העיר עומדות ובערת השם אינשאלללללה, בתאריך 28-10 יתחילו בלוד 5 השנים הטובות. אז אני יוכל להסתכל בפנים של חברי בני דורי {שלא עמד להם כוחם ועזבו את העיר}, ולהגיד להם שהצוחק צוחק אחרון חה .חה . חה . אחים ואחיות יקרים לסיום אומר לכם: שנה טובה לכם ולמשפחותיכם, שנת שלום בטחון ושגשוג של העיר בעת החדשה.

zivsb

New member
בקר נפלא וכתום../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif|פ

מאוד הייתי רוצה להצטרף לתפילתך לי יש אישור איכלוס ממרץ 49 אני האזרח ה880 אלף בישראל המשוחררת ומאז אני כאן ולא היו ימים כהים ואפורים כמו ימים אלו אבל אני כמוך אופטימי מאמין חולם

סקופ ../images/Emo124.gif

טוב, נו. לא כזה ביג דיל, כולה ד"ר יגיל, המתמודד לראשות העיר, שכן שלי בבניין. באתי הביתה עם בת אחותי שאני שומרת עליה היום ובכניסה לבנין היה בחור נחמד שנראה לי קצת מוכר ואז קלטתי שזה הוא. הציע לעזור עם הדלת ואז שאלתי אותו אם הוא מתגורר בבנין. ענה שכן. סתם, רציתי שתדעו.

למעלה