סקופ על חן אהרוני

shiri1707

New member
סקופ על חן אהרוני

ידעתם שחן אהרוני כתב לפני כמה שנים בפורום של "ראש גדול" הנה קישור לשרשור שבו הוא כתב, הוא העריץ את אלמה ואפילו שם תמונות שלו שם.

purple rain2

New member
חחח קראתי קצת הודעות שלו

הוא נשמע פאקצה
והנה לינק לכרטיס האישי שלו http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1043558

זו בתקופה שאני גם הייתי בפורום הזה

היתי שם מהעונה הראשונה עד אמצע השניה.....לא זוכרת את הניק שלו שם..את השאר אני זוכרת...ואני ביניהם(עם ניק אחר ישן
)

SpongeGil

New member
חבל שלא ראיתם מה הלך בפורום שלו, איך צחקנו../images/Emo3.gif

אבל הבן אדם מדהים ולא משנה אם הוא כותב כמו פקאצה, הוא פשוט מלך. וזהו.

SpongeGil

New member
וואו, היה זוועה. היה כלכךךךךךך זוועה!!

ילדים דחפו בלי סוף ולא הקשיבו לאף אחד וחשבו רק על עצמם, בסוף הכניסו כמה ילדים ואז הקפיצו את חן, בועז ודניאל בחזרה למונית הביתה...

אני מקווה שזה לא יהרוס לארוע ההשקה של האתר

ולמפגשים שלכם איתו בעתיד. בכל אופן, כפי שאתם מצטיירים בפורום הרשמי - אתם נהדרים. מסור להם בפורום, מזקני המעריצים:)

SpongeGil

New member
חס וחלילה.

אם מישהי שם מתכוונת לפתוח פה ולצרוח אני משתיק אותה :] חחח אני אחד הפופולאריים שם. ויש לנו באמת אחלה של פורום.

ZiV GiLbOa

New member
גם אני נהנה ממנו כל יום בלי לכתוב

פורום נפלא!! וחן עוד יותר!!

פורום ראש גדול היה פעם משהו חבל על הזמן

אני זוכרת..כל תקופת העונה הראשונה באמת שהיה כיף להיות שם...היתי שם קבועה...חן לא היה קבוע שם,זה לא ניק שבלט במיוחד....כמה שהמפגשים היו מצומצמים היה שם כיף....עזבתי שם אחרי שהתחיל להתייבש,ככה לפני תחילת העונה הראשונה....אחר כך נכנסתי מדיי פעם ואז בכלל עזבתי כשהסדרה התחילה לשעמם אותי... את הניק שלך אני גם לא זוכרת משם.....

מה שבטוח למפגש פורום הוא לא בא../images/Emo46.gif

אם הוא היה בא היתי רואה אותו....כל מי שהיה פעם בפורום הזה כבר לא שם......ואני כל כך זוכרת את השרשור הזה!!!!היה לי ניק כזה דפוק....

וואי אני בשוק שהיית חלק מזה..

בת כמה את?... להיות חלק מהפורום של ראש גדול זה לא משהו שכדאי להתגאות בו..[נדמה לי].. ואם ישאלו את חן לא נראה שהוא ישמח שזה נודע לכל המדינה חחח ושהוא יצא כולו פקאצה בת 12..חחח

NP16

New member
מה אכפת לו?המעריצים שלו יודעים איך הוא כותב

כרגע. מי שרוצה להגיד עליו משהו רע ימצא תמיד מה להגיד.

בהחלט. חן כתב לפני שנתיים כמו שילד בן 14-15

כותב - לא פחות ולא יותר. לא יודע ממה מתלהבים כל המבקרים עכשיו.

למעלה