תודה רבה! אחלה מפרקיות!אכככככככ
-----------------------------------
כ"שונא" אוטובוסים (אני)בשביל מה אתה צריך תמונות?
כאילו מילא אנשים מתלהבים משרשורי "נצפתה" אבל - אתה יודע איך נראית מפרקית? כן - אתה יודע איך נראה קו 114? אני מניח שכן אז בשביל מה בדיוק אתה צריך תמונה?
כ"שונא" אוטובוסים (אני)
אני ממש לא מבין אותך. אותו דבר אתה יכול להגיד גם על תמונות מחנוכת קו רכבת חדש בארץ. רכבת אתה יודע איך נראית? תחנה אתה יודע איך נראית? (ובעיקר שיש תמיד תמונות מעקב אחרי בנית אותה תחנה בפורום) ואנשים סקרנים אתה יודע איך נראים, אז מדוע מחכים לתמונות מחנוכת קו ? לדעתי אתה טועה פה ומורעלי האוטובוס (שאינני יכול להבין אותם), צודקים.
אם האירוע הייתהכ"שונא" אוטובוסים (אני)
אני ממש לא מבין אותך. אותו דבר אתה יכול להגיד גם על תמונות מחנוכת קו רכבת חדש בארץ. רכבת אתה יודע איך נראית? תחנה אתה יודע איך נראית? (ובעיקר שיש תמיד תמונות מעקב אחרי בנית אותה תחנה בפורום) ואנשים סקרנים אתה יודע איך נראים, אז מדוע מחכים לתמונות מחנוכת קו ? לדעתי אתה טועה פה ומורעלי האוטובוס (שאינני יכול להבין אותם), צודקים.
שמע, לא טוב לך פהבשביל מה אתה צריך תמונות?
כאילו מילא אנשים מתלהבים משרשורי "נצפתה" אבל - אתה יודע איך נראית מפרקית? כן - אתה יודע איך נראה קו 114? אני מניח שכן אז בשביל מה בדיוק אתה צריך תמונה?
אולם = אולישמע, לא טוב לך פה
לא מעניין אותך לראות תמונות של אוטובוסיםאין שום בעיה אתה לא חייב פשוט תדלג על השרשור והתגובות כמו שאני עושה לחלק לא קטן מהשטויות שאתה כותב (כן כן לפי דעתי אלה שטויות). אבל ההבדל ביני לבינך זה שאני לא קוטל ככה אנשים בפורום למרות שהפעם אני אחרוג ממנהגי. אז אם ההודעה נראתה לך מגוכחת או הבקשה קצת מוגזמת אתה יותר ממוזמן לא להגיב, אם החלטת להגיב בבקשה תגיב בלב.. או אם לא נאה לך פתח לעצמך עוד דף בויקיפדיה... אולם שם יקבלו את זה ביותר סלחנות
הפעם באמת שעיצבנת.![]()
שמע, לא טוב לך פה
לא מעניין אותך לראות תמונות של אוטובוסיםאין שום בעיה אתה לא חייב פשוט תדלג על השרשור והתגובות כמו שאני עושה לחלק לא קטן מהשטויות שאתה כותב (כן כן לפי דעתי אלה שטויות). אבל ההבדל ביני לבינך זה שאני לא קוטל ככה אנשים בפורום למרות שהפעם אני אחרוג ממנהגי. אז אם ההודעה נראתה לך מגוכחת או הבקשה קצת מוגזמת אתה יותר ממוזמן לא להגיב, אם החלטת להגיב בבקשה תגיב בלב.. או אם לא נאה לך פתח לעצמך עוד דף בויקיפדיה... אולם שם יקבלו את זה ביותר סלחנות
הפעם באמת שעיצבנת.![]()
שמע, לא טוב לך פה
הפעם באמת שעיצבנת.![]()
טוב...שמע, לא טוב לך פה
הפעם באמת שעיצבנת.![]()
שמע תעבור לסקוטלנד וזהוטוב...
אני מתנצל אם מישהו נפגע אישית ממה שכתבתי... מה שכן מעניין בכל זאת שאף אחד מכל המגיבים זה לא מי שפניתי אליו בכל אופן, אני לא מזלזל בכך שאתם מתלהבים ו/או דנים בכך שיש מפרקית בחיפה אחרי 5 שנים שלא הייתה שם כזו (אגב, לא ידעתי את זה). אלא שפשוט העניין בתמונה נראה לי תמוה. זה הכל.
אתה מחפש שותפים לנסיעה?שמע תעבור לסקוטלנד וזהו
לא אני סומך...אתה מחפש שותפים לנסיעה?
רק שתדע שהשיטה הזו מאוד מוצלחת...אתה מחפש שותפים לנסיעה?
מדובר ב83-933-01סקופ מחיפה
לראשונה מזה מספר שנים נצפתה מפרקית מבצעת קוו 114 בחיפה. קוביז
ראיתי אותה מרחוק עכשיומדובר ב83-933-01
היתה מיועדת לעבור לוורנה, כנראה שאגד מצאו לנכון לשבץ אותה בקווי חיפה, וביום שבת היא נראתה עם סמלים ומכונת כרטוס במרכזית חוף הכרמל.
אם כך היא תחזור למפרץ.ראיתי אותה מרחוק עכשיו
נראה לי על קו 52 בדרכה לקרית מוצקין. היא הייתה יחסית עמוסה
בשעה טובה ומוצלחתאם כך היא תחזור למפרץ.
נקווה לראות עוד בחיפה והסביבה!בשעה טובה ומוצלחת![]()
קווי הקריות משוועים למפרקיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.