סקופ אדיר

frid1

New member
סקופ אדיר

אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל יש שמועות די מבוססות שדן ונעמה הם אלו שעבדו על כולם בגמר - דן ידע שאין לו סיכוי לזכות והחליט להקריב את עצמו למען בת בריתו. כל הדברים שהוא אמר על נעמה היו בעצם מבויימים ומתוכננים היטב, הוא ונעמה החליטו על האסטרטגיה הזו עוד על האי קצת לפני סיום הצילומים בתקווה שקפון שיעשה הכל כדי לנקום בדן יאמין לתרמית ויגרור אחריו את שבט סבאנה.

../images/Emo207.gifיש לכם מושג איך הצביע כל אחד מהמושבעים?

תודה רבה

לא מאמינה...

דן לא התנהג בצורה יוצאת דופן בגמר, הוא דיבר ככה לכל אורך התוכנית. נראה לי שהשמועות האלה הן פשוט תגובת נגד למה שקפון אמר.

frid1

New member
לא יודע

בפרק האחרון על האי אם שמת לב הוא שינה בפתאומיות ובאופן קיצוני את היחס שלו כלפי נעמה, לפני כן הם היו בני ברית ואז במועצת השבט האחרונה הוא התחיל פתאום ללכלך עליה, יש שמועות גם שלפני הגמר הוא צלצל לעידן קפון ואמר לו שאין לו בעיה שנועם יזכה אבל רק לא נעמה. למה הוא עשה את זה? הרי הוא יודע שקפון יעשה הכל כדי לדפוק אותו..יתכן וחזינו בתרמית האחרונה והגדולה ביותר של דן מנו ואפילו לא היינו מודעים לכך..

frid1

New member
טמבל, אני לא טרול

לא כל מי שכותב משהו שבעיניך לא נראה הגיוני הוא טרול, אני רק משתף את הפורום במה ששמעתי.

AmitNHB

New member
בחייאת ../images/Emo191.gif, די להיות כזה ../images/Emo191.gif

|ציניות| כן, נעמה ודן תכננו הכל כדי שעידן יתעצבן וינסה לדפוק את דן ע"י בחירה בנועם, וככה נעמה תזכה... |סציניות|

AmitNHB

New member
צודק. קבל התנצלותי הכנה. ../images/Emo175.gif

ואם כבר... אני גם מתנצל שקראתי לך
אבל זה פשוט הייתה הודעה כ"כ
ית.

למעלה