סקאלי יקרה

סקאלי יקרה ../images/Emo13.gif

השבוע הגבתי למשהו שגיטה כתבה, (מתאריך 29/11 - הצעתה לפתוח בדיון בנושא מסוים) ונראה לי שאיכשהו דבריה והצעתה "נבלעו" בגלל טעות שבכתיבה. אומנם הטעות נבעה מדבר אחר כנראה, אך הדבר העלה בי רעיון אותו אני רוצה להציע ואת כמובן תבדקי ותשקלי - אני לא ממש מומחית בטכניקות הפורומים אבל בכל זאת מציעה. האם יש אפשרות שנשרשר בכל יום תחת הכותרת של אותו יום (לפי תאריך שייכתב בראשית היום וכל השאר ייכתב תחתיו)? כמו שציינתי איני מומחית בנושא אך זה נראה נוח יותר (מניסיון במקומות אחרים). כמובן שאין זה מונע את התגובות לדברים שנכתבו בימים קודמים, אך זה יכול ליצור סדר שיקל על הקריאה הכתיבה והתגובות. אנא בידקי אם הענין נראה ומתאים לנו כאן בביתנו זה... ולכולנו יום נפלא

איחוד ---

קודם כל צר לי שהרגשת שההודעה "נבלעה" - אשמח אם תשלחי לי לינק לאיזו הודעה התכוונת בדיוק. שנית, אני לא בטוחה שברורה לי לגמרי כוונתך - לפתוח שרשור יומי עם תאריך ומתחתיו ייפתחו הודעות חדשות? אשמח אם תפרטי יותר לגבי הכוונה. בנוסף, אמרת שאת מכירה את זה ממקומות אחרים. אשמח אם תוכלי לשלוח לי הפניה גםפ אליהם, כדי להתרשם. אגב, אם את רוצה לראות מייד עם כניסתך את ההודעות החדשות, את יכולה לעבוד במצב של הודעות פרושות, ואז את רואה את כל ההודעות, ווהודעות החדשות, כרגיל, כתובות בשחור ומסומנות ב"שמש". [בשורה הכתומה יש כפתור "אופן צפיה", כשאת לוחצת עליו את יכולה לסמן 'פריסת תגובות'. האם את מכירה את האופציה הזו? בנוסף - שימו לב לטיפ הבא
- אם אתן לוחצות על "חפש" ולא כותבות כלום בחלון, תקבלו את כל ההודעות שהתפרסמו בפורום בסדר יורד של תאריך - מהאחרונה ואחורה.

../images/Emo51.gif

על הטיפים, אאמץ אותם כמובן. אם ברצונך לראות למה הכוונה היכנסי לפורום חלומות של "תפוז" ותוכלי להתרשם. ההודעה אליה התכוונתי נבעה מטעות אחרת אך זה תחת הכותרת "מגישה שסגרתי מעגל.." מיום 29/11. ושוב, תודה על ההתייחסות המהירה כל כך...

הייתי ב"חלומות".... ../images/Emo29.gif

היי איחוד. תודה על ההפניה, הלכתי לבקר בפורום "חלומות" וראיתי את השיטה. לדעתי היא פחות מתאימה לפורום כמו שלנו, שקיטלוג ההודעות בו נעשה על פי תוכן ההודעה, וכך גם מאפשר איתור תכנים בעתיד. בפורום חלומות הם דנים מידי יום בחלומות שחלמו באותו הלילה, ולכן זה אולי מתאים יותר. בכל מקרה, אני פתוחה לשמוע חוות דעת נוספות.

למעלה