סצנות מיותרות בסדרה

מיטלוש8

New member
מאיפה את יודעת?

את מכירה את החברה החרדית מקרוב שאת קובעת עליהם עובדות כאלה? אני מסכימה שיש גם סוגים של אנשים כאלה בחברה החרדית, בדיוק כמו שיש סוגים של אנשים שליליים גם בחברה החילונית.. תמיד יש יוצאי דופן. בכל חברה ובכל מקום יש אנשים שליליים, אבל עם זאת, יש גם הרבה אנשים חיוביים ולצערי את זה הרבה לא הדגישו.. האמת שהסדרה היא מאוד איכתותית ואני מאוד נהנית, ועם כמה שינויים קלים בתפיסה ובהצגת דברים מסויימים, היא היתה יכולה להיות מושלמת.. אבל לא נורא, גם ככה היא מצויינת.. קצת פחות סצינות ברוסית וזה יהיה יותר טוב..

מאי098

New member
פאק איזה גזענית

ה"רוסים האלה".. העיקר להוציא את הרוסים מגעיל נכון?? בעעעעעעע

עצמי1111

New member
אני לא מסכימה איתך...

הסצנות ברוסים משפיעות הרבה! זה שצריך להתמקד בשחקנים זו בכלל לא שאלה... אבל כמעט שום דבר בסצנות ברוסית לא מיותר...

ממש

וואי אני ככ שונאת שרואים את סשה מרינה וסרגייי זה מטריף אותי!!! כאילו את מי זה באמת מעניין?!??! שיראו רק את רוחלה וזוריק זה בתכלס מה שמעניין את כולנו לא?

yafitk

New member
חח סצנות מיותרות?? יש המוןן..!!

יש המוןןן כמעט 3/4 מכל פרק צריך להוריד.. במיוחד באמת הקטע של אמא של זוריק והמאהב שלה זה ממש לא מעניין אותי.. שיהיה לה מאהב זה עניין שלה היא אישה מבוגרת.. אפילו אם היא נשואה.. מה שמעניין אותנו וברור --- זה הרומן של רוחל'ה וזוריק... תמיד הם חייבים להכניס דברים לא קשורים כזה להוסיף על המתח ובכוונה.. אני לא יודעת אם שמתם לב אבל אני שמתי לב לזה שכל פרק זה נראה לי כאילו שזה תקציר אחד גדול של מה שיהיה בפרקים הבאים של הסדרה כאילו הכוונה שהכל נראה כמו תקציר אחד גדול כי הם כל הזמן קופצים מדבר לדבר.. כמו שיש בתקצירים שמראים קטע אחד וקופצים לקטע אחר רק כדי שנבין על מה מדובר בערך ושנבין את התמונה הכללית.. באמת שזה ככה.. תראו למשל בפרק האחרון שהיה קודם כל בתחילת הפרק רואים כבר את הרב אהרון הזה צועק על רוחל'ה.. לא הראו איך זה הגיע אליו בכלל ואנחנו צריכים להבין שכנראה אח של רוחל'ה סיפר לו .. טוב מילא.. אחרי זה כבר רואים את אבא שלה שהוא כבר יודע מנסה לברר אם זה נכון והיא מבקשת סליחה ( ברור שאני קופצת מסצנות לסצנות אני לא כל כך זוכרת את הסדר) ואז אהרון מתקשר לאיטה חברה שלה בניו יורק ומבקש ממנה לבוא וארייה לב בעלה מתנגד והיא אומרת לאהרון בטלפון שאם ישלח לה כרטיסים היא תבוא אחר כך רואים שהיא עם מזוודה והיא הולכת פתאום רואים אותה כבר אצל רוחל'ה בבית.. מתי בידיוק היא לקחה כרטיסים מתי הוא שלח לה מתי היא הספיקה את כל זה? ומסתבר שעברו כבר יומיים כי איטה אומרת לזוריק נדמה לי כשהוא דפק להם בדלת שאבא של רוחל'ה כבר לא יוצא מהבית יומיים.. וכאילו הכל קופץ מאחד לשני ולא מבינים כלום , רוחל'ה וזוריק מתאהבים במהירות קצת חשודה הייתי אומרת.. אבל בכל זאת נראית אפשרית.. ובין רגע זה הופך לאהבה חזקה שרוצה להתממש אבל לא יכולה אה גם בהתחלה מראים שזוריק נכנס למסעדה של אבא של רוחל'ה וכולם מסתכלים עליו בצורה מוזרה וכאילו כולם כבר יודעים בכל מקרה גם עוד שמתי לב שהסצנות של רוחל'ה וזוריק ממש ממש קצרות.. ולעומת זאת הסצנות של מרינה אמא של זוריק והמאהב שלה ארוכות כמו לא יודעת מה תמיד זוריק ורוחל'ה מדברים בסתר או בטלפון איזה כמה שניות ומסיימים כדי שלא יתפסו אותם ולעומת זאת מרינה והמאהב מדברים שעות בסתלבט שלהם על כל מיני שטויות ובתכלס זה ממש לא מעניין אותנו מה הם מדברים וזה וגם הסצנה שאבא של זוריק מנגן על גיטרה ושר לו זה יכול לפוצץ בן אדם סצנות כאלה כאילו פסדר שיראו וזה אבל לא צריכים להראות אותו מנגן חצי פרק זה מעצבן .. אנחנו כל השבוע מחכים בקוצר רוח לפרק כדי לראות מה עולה בגורלם של רוחל'ה וזוריק והם עוד יותר מותחים אותנו עם סצנות כאלה אז אוקיי אם הם רוצים לשים עוד סצנות אז שיעשו את הפרק יותר ארוך ובאמת שעם כל הפרסומות הארוכות האלה וזה הפרק יוצא פחות מחצי שעה אפילו .. ולדעתי אם ידחסו רק את כל הסצנות של רוחל'ה וזוריק ביחד זה יצא רק פרק אחד אפילו פחות.. כי הזמן שהם על המסך בכל פרק ביחד זה מקסימום 5 דקות כל השאר זה סתם.. אז כמו שאמרתי יש המוןן סצנות מיותרות.. אה גם הסצנה שמראים את לאה עם שמואל במיטה כזה ממש לא מעניין ועוד עוד מלא דברים פשוט כרגע לא עולה לי עכשיו

tamarhp

New member
השאלה מה יהיה בסוף

אני חושבת שבכלליות - אם עיקר הסדרה היא התמקדות בגאיה וזוריק בלבד, אז באמת יש פה סטיה מוגזמת להתמקדות בדמויות משניות (למרות שמדובר בסצנות מצויינות!!!). זה בעצם גורם לנו לשאול - "רגע, אז מה רציתם לומר לנו? יופי, אז היא נשארה עם המאהב שלה, ו..? מה הקשר לסדרה בעצם?" אז השאלה מה יהיה בסוף - אם בסוף כל החוטים נקשרים יחד, אז כן יש פואנטה, לדוגמה: מרינה הולכת למאהב שלה ומתגרשת, רוחל'ה וזוריק מתחתנים (רוחלה בעצם קצת חוזרת בשאלה), ובמקביל - האבא הרוסי חוזר בתשובה - אז יש כאן מעגל שנסגר מכל הכיוונים. אבל כיוון שאנחנו יודעים שרוחל'ה לא תישאר עם זוריק (ככה היה כתוב כאן בפורום לפחות), ושיש בסה"כ עוד פרק אחד (את הפרק שלשום לא הספקתי לראות, אני אשלים בהזדמנות), אנחנו יודעים שזה לא בדיוק מה שיקרה כאן, ולכ באמת חבל שיש התמקדות יתרה על שחקנים משניים במקום להתמקד בסערת הנפש של רוחל'ה, ההתלבטויות של זוריק, וכו'. אלא אם כן, יהיה המשך בעונה השניה שכן יסגור מעגל ואז הסצנות האלו לא מיותרות...

yafitk

New member
גם נכון..

אבל עדיין זה מעצבן שהם מראים שתי שניות את רוחל'ה וזוריק ואחרי זה חצי פרק מראים לנו את אמא של זוריק עם המאהב ואת נטליה הילדה מסתובבת לה בעיר תראי את הפרק השביעי תראי איזה מעצבן זה שם ממש רואים את זה..

איזה חרטאות!

הקטעים על הדמויות המשניות כן צריכים להיות!בלעדיהן לסדרה לא יהיה נפח והסדרה תראה עוד יותר פתטית ולא מציאותית כאשר זה יראה כאילו זוריק ורוח'לה לבד בעולם... נכון שיש קטעים מיותרים ומעצבנים כמו זה שאבא של זוריק ניגן בגיטרה ושראו את רוח'לה מורידה את השמלה אבל הקטעים ברוסית וכל השאר הקטעים של הדמויות המשניות מביאים לקידום העלילה (וואי זה נשמע כמו שיעור ספרות...אבל זה באמת ככה!) ולדוגמה הסיפור על המאהב של מרינה יגרום לכך שזוריק המסכן יהיה בעוד תסבכות בחיים על זה שאמא שלו עזבה וכאלה -בסופו של דבר הכל מתקשר להכל ,הסדרה מצויינת אבל היא אף פעם לא תוכל להיות מושלמת כי אנחנו והמפיק והבמאי לא חושבים אותו דבר!! וד"א אני חדשה פה קוראים לי הילה ואני בת 16 ויש עוד עונות נכון?כי אם לא זה יהיה ממש ממש מבאס

olivia dori

New member
צודקת לחלוטין

אם כל הסדרה תעסוק רק בסיפור שלהם זה לא יהיה נכון הסדרה מדברת על הרוסים והחרדים בעולם לא רק סיפור האהבה, כל הקשר שבין אנשים.. לדעתי אם הסדרה הייתה רק הסיפור שלהם זה היה עוד סדרה ישראלית זולה ולא יפה מה שיפה שהם מכניסים לא רק את זה והם מראים צדדים חיוביים ואחרים של הקהילות האלו [בואנה חפרתי!]

יוליקה

Member
מנהל
קראתי את כל מה שכתבתם - מעניין

ברשותכם, יש לי כמה הערות. (אני שייכת למשפחה שיש בה חוזר בשאלה, גם חרדים, גם דתים לאומיים וכמובן גם חילונים) אני מכירה את הנפשות הפועלות משני צידי המתרס. ראשית מדובר על משפחה חרדית ליטאית. צורת הדיבור שלהם יותר מידי עברית צחה. אצל הליטאים מערבבים הרבה יותר אידיש בדיבור וזה קצת פוגם באמינות הסדרה. הדתיים הלאומיים מקבלים הרבה יותר בקלות את ה"שונה" מאשר הליטאים. לכן זה שאינם מקבלים את זוריק זה אמין. מנחם האח של רוחלה מתנהג בדיוק כפי שמצופה ממנו. לגבי ההתמקדות במשפחה הרוסית: האבא ציוני. האמא והבת לא. יחד עם זאת מודגש לנו כי הבת מציינת שהמאהב של האמא הוא אנטישמי. הבת מתקשה בהתאקלמות בארץ ובשיחה עם האבא אומרת שהיא לא חוזרת ארצה. אך ברגע שהיא תופסת את אמא שלה עם האנטישמי היא לא יורדת עליה בגין הבגידה באבא שלה, אלא מה את עושה עם האנטישמי הזה... מה שמנסים להסביר לנו (אנשי צו פיוס) שלהיות יהודי קשה בשני המתרסים. וזו הסיבה מדוע מתמקדים במשפחה הרוסית לא פחות מאשר ברומן של זוריק ורוחל'ה. קשה לעשות סדרה שכל חלק בכל פרק יהיה לשביעות רצונם של כולם. ליפית רציתי להגיד: בפרק שאורכו סך הכל כ-40 דקות אי אפשר להראות את כל הפרטים הקטנים (מתי הוא שלח את הכרטיס, איפה היא לקחה אותו, איך היא הגיעה לרוחל'ה וכד') נותנים לנו רמז, בעניין מראים את התוצאה ואת הדרך אנחנו מתארים לעצמנו. אילו זו היתה טלנובלה שמשודרת כל יום כמו צעירים חסרי מנוח...אזי היו מראים לנו אולי גם מתי אמא של רוחל'ה גילתה שהיא שוב בהריון.

yoo

New member
אז זהו שהוא לא אנטישמי

מרינה סיפרה לנטשה שהוא אנטישמי כתירוץ. הרי כשהיא סיפרה לו את זה הוא נדהם ואמר: "אני אנטישמי? יש לי אבא יהודי" אז היא אמרה לו "ביהדות זה לפי האמא". לא זוכרת?

yoo

New member
לא מסכים בכלל...

הסדרה אומנם מספרת על סיפור מרכזי אחד אבל פיתוח הדמויות המשניות גם חשוב מאוד, טוב מאוד שאין הרבה דמויות קרטון בסדרה הזו.

לדעתי הסצנות הכרכיות

לעלילה כי הן מראות צד שונה ולדעתי היה אובד חלק מהקסם של הסדרה בלי הסצנות האלה .

למעלה