סצינות מכובע
:

keren007

New member
סצינות מכובע ../images/Emo28.gif:

המשפט הכי גרוע להגיד כשמקבלים אוסקר! לי אין בינתיים...... אבל תתחילו אתם!

*חמודה

New member
עוד אחד...חבר´ה

האמת היא שלא הייתי מוכן לזה ולא הכנתי נאום, אבל במקרה יש לי רשימה קטנטנה של אנשים: אני רוצה להודות לאנשים הבאים: קודם כל לאל, להורי היקרים, שולה ואברם. לאחותי, לחתולה שלי, לציפור של השכנה, לשכנה, לשכנה של השכנה לדודה ציפורה, לדודי מנישואים, שמואל. לכלבה החורגת שלי, יהודית. לבני החורג, דוד. לסבתא ציון. לגננת שלי , רונית, ולמורה בכיתה א´ אורה, שבלעדיה באמת לא הייתי מגיע לכאן. לחיים , הפרחח מהשכונות , שבלעדיו לא הייתי מצליח לבכות מול המראה עוד בילדותי. לכל מי ששכחתי, עמכם הסליחה

keren007

New member
זה אמור להיות משפט.....

וד"א גולדי יש לי חדשות משמחות (בשבילי) לספר לך...

*חמודה

New member
אני יודעת !!!!!

זה יכול להיות גם קטע קצר... מזל טוף, על ליבוש !!! קרן, את יודעת, היום הייתי בפיקניק עם הכיתה של אחי, ואני יושבת עם אמא שלי על הסדין ודיברנו, פתאום אמרתי לה: "וואי, אמא, איך אני גאה בקרן!" נשבעת לך, כל הכבוד לך,אני מה זה אוהבת אותך !

keren007

New member
איזה כיף אני מיוחסת! ../images/Emo6.gif

חכי חכי..... השבוע אני אודיע לך גם על המבחן בלשון ועל המבחן באנגלית...

התמ-ים

New member
אז ככה?

אתם עובדים עלי? על התפקיד המחורבן שלי בסרט המגעיל הזה? אוסקר? איפה יאצפאן?

theAMP

New member
><

1. ואללה... יצאתי גבר 2. באמת הייתי יותר טוב מכל האחרים, לא? 3. איך אפשר לתת ציון על אומנות!?!??!?!?! 4. הייל היטלר! 5. true norwiegian black metal!!!

keren007

New member
גם לי יש אחד.....

בונא כמה גברים ערומים אפשר לראות ביום אחד?

skito

New member
המשפט ...אני רוצה להודות ל....

אז ככה.... "לאחותו של הבמאי שיצאה איתי למרות היותה נשואה הקדישה מזמנה אלי וכדרך אגב המליצה עלי לפרס הזה בפני בעלה המפיק" סתםםםםםםםםםםם או ככה.... "כולה רוצה להודות לפורום בלי צנזורה שנתנו לי במה מצויינת שבה הצלחתי לחשוף את אמות מידתם הירודה ופרצופם האמיתי" "דרך אגב אחלה פרס ואה מה הוא פרסי....האוסקר הזה"

skito

New member
תלוי מי מקבל נניח..

כי שג´וליה רוברט מקבלת : "ואה... תודה הוא גם רוטט"

למעלה