סצינה תל אביבית

סצינה תל אביבית

כי הפוסט הזה גם כתוב טוב, וגם כי נראה לי שכדאי להכיר את הסיטואציה. לא אומרת שכדאי להכיר מקרוב, לא אומרת גם שלא כדאי, (אין לי באמת מושג) אבל כדאי להכיר בקיומה. כי לפעמים אני שומעת מחברים יוצאים /יוצאות תאורי 'חטפתי שוק' די דומים... או דמעות במקרה הפחות טוב. תהנו. בשירותים עם ישו.

רמת השוק התרבותי תלויה

ברמת הזוועות שתוארו קודם לכן, או במידת דמיונו הפרוע של המגזים התורני. כלומר, הנחתי שלא כולם בועלי אחיות, אבל לא נבהלתי מאנשים שפתחו דוכן זימה בכניסה לבר.

המממ...

איך נאמר? העולם מלא בטרללים. זה לא אומר שאם מישהו יצא בשאלה הוא חייב גם כן להיהפך לטרללה. רוב החילוניים שאני מכיר חיים חיים נורמליים, עם בן/בת זוג קבוע/ה, לא בוגדים ולא מחפשים סטוצים בכל לילה. פשוט חיים את החיים.

לא הייתי קוראת לזה איטיים

את נראית לי כמו רחוקה ת"ק פרסה מהדברים האלה, מנטלית.

Sonic hedgehog

New member
אבל עדיין לא הבנתי

מה רצית להגיד עם הכתבה, למה זה מתקשר וכיצד זה קשור ליוצאים?

בת הפרברים נוחתת בעיר

מבלי להכיר את הכללים, בערך כמו יוצא בשאלה שנוחת בכוכב אחר עם חוקים אחרים.

Sonic hedgehog

New member
לא נראה לי דומה

נראה לי קצת מפריזה בקלולסיות שלה, אשדוד היא לא פלנטה אחרת

uri80

New member
סתם שאלה, ממה ההתפעלות?

לא התרשמתי, לא מיכולת הכתיבה שלא ממש "כתובה טוב" (לדעתי לפחות) ולא מהתוכן. בגדול נשמע כמו עוד צמד מטומטמים רגילים לחלוטין שזרקו משהו טוב רק כי דמיינו שמחכה להם משהו ערטילאי טוב יותר שאולי לא ניסו. מה לעשות, גם בני אדם מתפלגים כמו הרבה תופעות אחרות בחיים. הרוב המוחלט די בינוניים ודברים טובים באמת די נדירים. עם כל הכבוד, ממה שאני ראיתי בעיקר במשך השנים, "הסצינה התל אביבית" מכילה בעיקר הרבה מאד אויר חם, פוזה מזויפת, וכל כך כל כך הרבה צביעות.

איפה ראית התפעלות?

ציינתי עובדה. ואם מהכתיבה - כתיבה זה עניין של טעם. וכן, אם וכאשר אדם נקלע או בוחר לחיות את חייו ולכלול סיטואציות מהסוג המתואר שם, אז כדאי שיכיר לאן הוא נכנס. במקום ליפול לזה ולבכות שהלב נשבר לרסיסים. ברור שבתל אביב יש אוויר חם, אלוהים, הלחות.

uri80

New member
התייחסתי ל"כתוב טוב" ואכן, עניין של טעם.

ובאשר לבחירות, אף פעם לא התפעלתי במיוחד מרחמים עצמיים. אנשים הם אלו שתמיד אחראים לבחירות שהם לוקחים בחיים.

למעלה