ספשבוע רגוע..=)

N o l o g o

New member
ספשבוע רגוע..=)

השבוע שעבר:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וסתם שאלה, נכון ש
זו החיה הכי מושלמת שיש
|מצלמה|נא לצרף תמונת השבוע שלכם|מצלמה|

Lola 14

New member
עונה שוב! ^^

השבוע שעבר: היה מעולה. הייתי בטיול לירושלים ל-3 ימים. שיר השבוע: "לבן בחלום שחור"/איפה הילד. אלבום השבוע: "מישהו שומע אותי"/איפה הילד :) מאכל השבוע: קוסקוס של אמא [?] משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אין לך לאן ללתכ, אתה מוזמן להשאר" , "חברים הם דלת מסתובבת", "תתחיל מאפס" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול אמוטיקון השבוע: מה? >< משהו שעשה לכם את השבוע: טיול משהו שהרס את השבוע: אנשים מסויימים השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור גיטרה. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע: מודדת. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא. וסתם שאלה, נכון ש זו החיה הכי מושלמת שיש: כן!1

../images/Emo205.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: להתעורר - סחרופורטיס אלבום השבוע:פורטיסחרוף- על המשמרת מאכל השבוע: לגנזיה!
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יכול להוריד ממך את העניים
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: יום רביעי משהו שהרס את השבוע: אתמול בלילה השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ל"ג בעומר
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה חם ומגניב שיר שפתחתם איתו את השבוע: איתי של קרן פלס האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דרורי
וסתם שאלה, נכון ש
זו החיה הכי מושלמת שיש
בטח אבל רק אחרי ג'ירפה וגם כן רק עם היא ורודה עם חוטיני

למעלה