ספר 4!!! (X4X)

רחלי!

New member
ספר 4!!! (X4X)

סופסוף יצא ה``פ 4 בעברית, ואמא שלי עשתה לי הפתעה וקנתה לי אותו על היום הראשון למכירה-ה1- באפריל!!! אז כמובן שקראתי, ואתמול בלילה לא הצלחתי להירדם, אז קראתי דיי הרבה, ואני בעמ` 439 מתוך 660 (לא 800 כמו שאמרו כאן!),מה שלא כ``כ יוצא דופן, אני אוהבת לקרוא ספרים יפים מהר-את שאר השלוש סיימתי ביום אחד כל אחד… אקיצר, קצת תרגומים, טובים יותר וטובים פחות: mad eye moody-עין-הזעם מודי. גרוע, אני מודה, אבל לכם יש הצעה טובה יותר? Auror(או משהו כזה, המקצוע של מד איי מודי)-הילאי (?) דת` איטרס-אין ברירה, הם אוכלי המוות… pigwidgeon-פיגווידג`ן, (במקום פיגווידג`ון), אבל כשרון קרא לו פיג, היה כתוב [חזיר], וטוב שככה. בנתיים הספר דווקא אחלה (אני בקטע שמד איי מודי לוקח להארי את מפת הקונדסאים ומייעץ לו ליהיות הילאי, אחרי שהארי גילה מה המשימה השנייה), למרות שהקטע עם אליפות העולם בקווידיץ` דיי משעמם ולא ברור, אבל רק הוא. :)רחלי!:)

*אריאלה*

New member
הילאי?!?!?!?!? אוכלי המוות?!?!?!

אאאאאהההההההההההההאאאאאאאאאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה טרור.... פשוט בושה..... אבל אני דווקא אהבתי את השירים... וגם את בירצפת- זה חמווד... אבל כמובן ל- butterbeer יש יותר קסם...

shai.m

New member
תגובה.

אני יודע שנושא ההודעה נראה די סתום-לא היתה לי ברירה-זה הכי התאים. 1-יום המכירה הראשון לא היה בראשון לאפריל בסוף אלא לפני,גם אנחנו הופתענו. 2-כתבנו כאן שיהיו 800 עמודים כי זה מה שדווחו האתרים שמכרו את הארי פוטר הרביעי במכירה מוקדמת,וסמכנו עליהם. אליפות העולם בקוודיץ היתה מאוד נחמדה והקטע היה מאוד ברור-לפחות באנגלית. 3-גילי הלל שוב הוחיכה שהיא מסוגלת להכל- Auror היא הפכה להילאי?-למה?! ולפיג היא קראה חזיר?-אז איך הקוראים אמורים להבין את ההסבר של רון שהוא קיצר את השם פיגווידגן לפיג עם שינתה את זה לחזיר?!

הרמן

New member
כי Auror מה לעשות, הוא מי שמזהה

הילות ומכאן הילאי 2. ידידי, הוכיחה נכתב בצורה הזאת 3. תרגום הוא לא מקור, לא הכל ניתן להעברה, לא טוב לך.... קרא באנגלית,כפי שככל הנראה אתה עושה.

shai.m

New member
תגובה.

אני יודע שהוכיחה כותבים ככה ולא ככה-הוחיכה,פשוט בזמן שכתבתי לא הייתי מרוכז-כשמתי לב לטעות,כבר ההודעה נשלחה. אני באמת קורא באנגלית.

רחלי!

New member
תגובה לתגובה

1-לא ידעתי שהתחילו למכור את ה``פ לפני האחד לאפריל, אבל ממילא לא הייתי יכולה לקנות אותו קודם, לא משנה... 2-בקריאה הראשונה אליפות העולם בקווידיץ` הייתה משעממת בקריאה ראשונה, ואחלה בקריאה שנייה. 3-היא לא שינתה את פיג לחזיר, פשוט כשרון כותב להארי שהינשוף הקטן קוראים לו פיג, והארי אותר לעצמו ``למה פיג?`` (או משהוא כזה...) גילי כותבת בסוגריים מרובעים [חזיר], אבל זה רק. זה ברור לגמרי איך הגיעו לפיגווידג`ון.

*pedfoot

New member
צר לי לאכזב

הארי פוטר 4 בעברית לא יצא ב אחד באפריל אני קראתי אותו ביום שבת ה31\3 וחבר שלי ב30\3 וחבר אחר שלי ב 29\3 אבל לא נורא ומי אמר באמת בפורום הזה שהספר הוא 800 עמודים???

סטיב

New member
כתוב ב...***

כפי שאמרו לי חברי ואני בעצמי בדקתי כתוב באתר נענע שהוא בן 800 עמודים אבל ניראה לי שהוא בן 800 עמודים רק בספר שבאנגלית אבל בעברית זה 660 עמודים כמו שהיא אמרה ואני מאמין לה... עם היה 800 בעברית היה אפשר כבר לעשות מזה שני ספרים.

shai.m

New member
באנגלית הספר לא 800 עמ`...

זה פשוט היה מידע מוטעה...

*אריאלה*

New member
אני החוטאת..

אבל היה רשום שיש שם 800 עמודים באיזה אתר בנט, לא זוכיירת....

shai.m

New member
גם אני החוטא-אז מה?

אנחנו חטאנו שלא באשמתנו...

למעלה