ספר תיאוריה

Zipa 00

New member
ספר תיאוריה

מהי הדרך הטובה ביותר ללמוד לתיאוריה? האם באינטרנט? או בספר? ואם כן, איזה? תודה ושבת שלום

ChilD SouL

New member
ספר כחול רגיל של נהיגה...

רצוי לקרוא ולהבין. לעשות מבחנים ולתרגל הרבה.

aviGODFATHER

New member
אל תלמדי מהספר...

הם ממש שווים לתחת (עד כדי כך שבזמן שחיכיתי לתשובה של התאוריה בחדר המתנה לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה שלא הייתי בטוח שעניתי עליה נכון). יש תוכנה שנקראת "נהיגה נכונה". יכול להיות שאפשר להשיג אותה דרך המורה לנהיגה שלך אבל היא גם קיימת בתוכנת השיתוף הקרובה לביתך. יכול להיות שעדיין אין גרסה של 2006 (אני עברתי תאוריה לפני חצי שנה ולמדתי עם הגרסה של 2004 - אין ממש הבדלים משמעותיים אם בכלל). יש שם אפשרות ללימוד מצויין של כל החומר, עם קריינות, תמונות ואנימציות וגם אפשר לעשות מבחני תרגול. בהצלחה!

מה אתם אומרים על האתר הזה?

מספיק ללמוד ממנו? כמה זמן צריך ללמוד לתיאוריה? יום אחד מספיק?! ומה צריך להביא לתיאוריה? פשוט להגיע בבוקר למשרד הרישוי או איך מתבצע התהליך?

ועוד שאלה

עדיף לגשת לתיאוריה לפני שמתחילים ללמוד נהיגה או במהלך לימודי הנהיגה? זה משנה בכלל?

aviGODFATHER

New member
אחרי שמתחילים ללמוד נהיגה...

אתה תתרגל להרבה תמרורים וחוקים והתשובה תבוא יותר בקלות מאשר אחרי סתם למידה על הנייר. יש גם שאלות בנוגע לתפעול הרכב (קלאץ' וכו') ואת זה תדע בקלות אחרי שהתחלת לנהוג.

Zipa 00

New member
שאלה

איך אפשר להתחיל ללמוד נהיגה? לא מתחילים ללמוד רק אחרי התיאוריה?

aviGODFATHER

New member
תשובה

את הולכת למ.מ.ס.י (יש רשימות של סניפים במאמרי הפורום) עם תעודת זהות ושם את מצטלמת ומקבלת טופס ירוק (זה בחינם). אחרי זה את הולכת לרופא עיניים ולרופא המשפחה כדי שיחתמו לך על הטופס ואז בעיקרון את יכולה להתחיל ללמוד. בפועל, לא כל מורה בודק את הטפסים של התלמידים שלו לפני שהוא מתחיל ללמד. אחרי זה את בוחרת מורה - תבררי עם אנשים שאת מכירה לגבי המורים שלימדו\מלמדים אותם ותלכי למורה הכי מומלץ. ולשאלתך השנייה - לא. מבחינה חוקית אני חושב שאפשר לעשות 15 שיעורים לפני שעוברים תאוריה. שוב - בפועל זה לא תמיד ככה והרי משרד הרישוי לא עוקב אחרי כמות השיעורים שאנשים לוקחים.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

לא מכיר את האתר אז אני לא יכול להגיד לך אם הוא מספיק טוב. אני למדתי הרבה יותר מיום אחד (כמה שבועות) - כל פעם שהיה לי זמן פנוי ישבתי במחשב ועשיתי כמה מבחנים ולא ניגשתי עד שלא ידעתי ב-100% שאני עובר. זה לא שלא יכלתי ללמוד יום אחד ולעבור - פשוט לא רציתי להפוך את זה כאילו זה איזה מבחן של הבצפר שצריך לחרוש אליו. היה לי מספיק זמן בשביל לעבור את התאוריה אז למה צריך לעשות את זה בלחץ? לתאוריה צריך להביא: ת"ז, עט, טופס ירוק אחרי שעשית בדיקות עיניים ורפואיות וקבלה על כך ששילמת בדואר אגרה של 116 ש"ח (לפעמים איפה שנבחנים יש מקום שאפשר לשלם אבל לא תמיד).

be_roo

New member
אתה מדבר על ספר ספציפי?

כי כמה מליוני מאות אלפי נהגים עברו את התיאוריה לפני עידן האינטרנט ולמדו מספרים מודפסים, ממש הפכו את הדפים בעצמם.....

aviGODFATHER

New member
ספר כחול כזה...

נראה לי שזה הספר שמקבלים מהמורים. לא התעמקתי לבדוק איך קוראים לספר...

למעלה