ספר של מאיר

ספר של מאיר

שלום ראיתי הרבה הודעות של אנשים שמחפיש ספר שירים של מאיר שיש בו שירים שלא יצאו אז ככה, עדיין לא דיברתי עם המשפחה אבל אם יהיו מספר אנשים לא קטן אני כבר ידבר עם המשפחה, כמה אנשים היו קונים ספר כזה? כמה כסף הייתם משלמים על זה? (להוציא ספר בהוצאה פרטית זה דבר יקר)

Shacar Shalev

New member
ז

קודם כל אני בן. דבר שני אתה יכול לפרש את הצעתי כסתם גינוני נימוס או בהחלט כהצעה לעזרה. במה? את זה אתה צריך לשאול את עצמך.

novemberain

New member
Would love to

כמה הייתי מוציאה? תלוי באיזה חודש ואם זה בתחילת החודש, באמצע החודש או בסוף החודש וכמה הכספומט היה מוציא ואם היה לי יומטוב או יומרע ואיך הקארמה בחנות ואם המוכרת נחמדה או לא ואם שביתת האוטובוסים בבאר-שבע כבר נגמרה או לא

אוקי

אז עכשיו כבר התחלתי לברר מחירים השבוע אני בטח יסיים לברר מחירים וידבר עם בית אריאל נקווה לטוב

חברים יקרים

אנא ממכם... האמת שזה מרגש לראות ולדעת שישנו ביקוש כזה אך לצערכם בשלב זה לא נוציא ספר כזה פשוט כי השירים הללו מיועדים ללחן. אם הם יצאו בספר כזה לא נוכל להציע אותם לאומנים וזמרים כדי שיקבלו לחן... אנא אל תכעסו, רק חכו בסבלנות והכל יצא בעתיד. אבל כולכם מוזמנים לבית אריאל בלי קשר. שבוע טוב, שירז

ilovelior

New member
יכול להיות שזה דברים טכניים

שאני לא מבין בהם. אבל למה שאומן לא ירצה להלחין שיר שפורסם בספר שירים? זה לא שכאילו יקריאו אותם השדרנים ברדיו וכל הארץ תכיר את המילים בע"פ ולא יהיה להם רצון לעשות שיר לעוס. הרי מי שיקנה את הספר הם כל אוהבי מאיר, וחובבי שירה. גם אם אני אקנה את הספר לא יודע אם אני אזכור אותו טוב כמו שיריו המולחנים של מאיר אני רוצה לקרוא אותו בשביל לקרוא עוד מיצירותיו של מאיר לא כדי לשנן אותו. וזה אפילו יכול להיות נחמד פתאום אחרי כמה זמן לראות שגם אומן מסויים מלחין איזה שיר משם. בעד הפרסום! אני בעד לעבור לתנור ולרדת מהמחבת בכל מה שקשור במאיר, צריך לבוא בבום עם הלחנות וספרים והכל , אם לא עכשיו מתי? כשהשם מאיר יהיה מעורפל עוד יותר ממה שהוא כיום? אז בטוח זה לא יילך - המקסימום שאני נותן זה שאם איזה אומן עוד 4 שנים מהיום ייקח שיר מהגנוזים וילחין אותו מאיר יהיה סתם עוד איזה שם במדור התודות של האלבום (ואולי זה רק יהיה בהופעות). אפילו עכשיו עם כל הפרסומים של 2 שיריו בפסטיבל , רוב הנוער לא ממש יודע מי זה. אבל שוב אולי יש זכויות ועוד כל מיני נושאים שאין לי מושג לגביהם.

למעלה