ספר פסיכוטכני

MTFNK

New member
ספר פסיכוטכני

הייתי בכמה חנויות ואמרו לי שאין להם ספר לפסיכוטכני אבל יש דבר כזה נכון? אתם יכולים לתת לי שם של ספר? תודה למגיבים

mAAyAn 1

New member
הספר היחיד שאני מכירה

זה ספר "הכנה לצו התייצבות ראשון"- ככה קוראים לו. והוא בהוצאת קידום.

MTFNK

New member
תודה

זה ספר עבה? שמעתי שיש ספר עבה אבל אין לי שם ושם הוצאה לאור S:

MTFNK

New member
:/ אמממ למה?

יש עוד ספרים? הבנתי שזה הספר היחיד של פסיכוטכני...

MTFNK

New member
<ועוד משהו>

תסתכל בכרטיס לפני שאתה קובע בן/בת...

Itamarro

New member
אי אפשר

ממש להתכונן, חבל לבזבז כסף על ספר... זה מבחן שבא לבדוק כמה את מתאימה לדברים מסוימים, אם יהיה לך ציון גבוה ממה שמתאים לך, אז תקבלי כנראה זימונים לדברים קשים בצבא, ואז סתם תהיי צריכה ללכת למיונים שלא תוכלי לעבור.

MTFNK

New member
מזתומרת? S:

שכאילו אני אצליח בפסיכוטכני ואז יהיו עוד מבחנים ושם אני אכשל?

Itamarro

New member
מה שאני מתכוון

(אם זה יוצא בצורה מעליבה אני ממש מצטער ולא התכוונתי) שהמבחנים באים לבדוק את החשיבה, ולא את רמת הידע. לכן אם מתכוננים אליהם, ומוציאים ציון שלא מתאים לאדם, אז רוב הסיכויים שאחר-כך הוא לא יצליח במבחנים שמקבלים בהתאם לרמה. זה לא מבחן בשביל להוציא בו ציון גבוהה, זה מבחן שנותן לצבא ידע על החשיבה של הבנאדם. בהתאם לכך הוא ממין את האדם המסוים הזה לדברים שמתאימים לרמת החשיבה שלו... לעומת זאת, אני בעד להתכונן, לעשות מעט שאלות לדוגמא, לראות את הסוג שאלות ואיך הם הולכות, אבל יותר מזה זה פשוט יהיה לרעתך. זה לא מבחן שחורשים אליו.

miAmi88

New member
יהיה מאוד נחמד אם תוציא קב"א 56...

אבל תחשוב שאנשים שיש להם קב"א 56 מקבלים זימנוים לפרוייקטים נחשקים, לתלפיות, לקצונה ייעודית.. ושמה עושים לך מבחנים כדי לבדוק את הרמה שלך.. ופתאום הרמה שלך במבחנים שלהם לא תואמת את הרמה שלך בצו הראשון... אל תחפש דרכים לשפר את הציון במבחנים של הצו הראשון.. לא מדובר פה בבגרויות שצריך לחרוש אליהם.. מדובר פה במבחנים שבודקים מי אתה באמת ולפי זה מחליטים איפה תהיה.. ואתה לא רוצה ללכת למקום שיהיה "קצת" גדול עליך.. נכון?

Tomer878

New member
אחי, עזוב שטויות - קנה תספר

הוא נקרא - "הכנה לבחינות המיון לצה''ל" של קידום תקנה, תתכונן ותוציא קב''א 56 כמו שצריך, עזוב כל מי שאומר לך שתקבל משהו מעבר לרמה שלך... סתם שטויות

it4chi

New member
זה לא משנה

פשוט תגיד בראיון האישי שאתה רוצה להיות כמה שיותר קרבי ואתה מסודר. עצוב, אבל נכון.

KOBINET

New member
אני באופן אישי לא קניתי ספר

כדי להתכונן. פשוט חזרתי על איך עושים בלי מחשבון (עם דף ועיפרון) את פעולות הכפל, חילוק, חיבור וחיסור. אני חושב שזה דבר שמאוד חשוב וזה עזר לי מאוווד במבחן וקיבלתי לבסוף קב"א גבוה. אם אתה רוצה לקנות לך ספר ולהשקיע אז מה טוב, זה רק יכול להועיל לך. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

נראה לי צריך לנעוץ את זה וזהו!!!../images/Emo46.gif

קב"א, זו קבוצת איכות לכן קב"א תהיה גבוהה, ולא גבוה!

KOBINET

New member
חחחחח אז לפי מה שאתה אומר

הקב"א שלי צריכה להיות נמוכה ולא נמוך.

Itamarro

New member
חלאס

תפסיקו לתקן אנשים בזכר ונקבה נמוך ונמוכה זה אותו דבר.

למעלה