ספר נותני שירות.

lichdog

New member
ספר נותני שירות.

שלום, אני וחבר שלי מתכננים לכתוב ספר ובו כל הסיפורים המוזרים, המצחיקים, ההזויים, על לקוחות ועל נציגים. כל מי שירצה לראות את סיפורו בספר מוזמן להוסיף לשרשור זה את הסיפורים. תודה.

lichdog

New member
הנה אחת לדוגמא:

- שמעתי שיש לכם מבצע עם דקות ראשונות חינם. - כן, אם יש לך כרטיס אשראי, תוכל להנות מהמבצע. - אבל יש לי דקות חינם. - כן, אבל אם תעבור את דקות החינם, אנחנו... - אז תתנו לי להמשיך לדבר, מה זה משנה?

Danihell1

New member
הממ..

משהו שבידר אותי לפני כמה ימים. [במקדונלדס יש הגדלה לענק בחינם לחיילים/שוטרים עם מדים]. "אנחנו מקבלים הגדלה לענק חינם?" -"לא, אתם לא עם מדים" "ואם נביא מישהו עם מדים?" -"תביאו מישהו עם מדים?" "כן, הנה... חייל!!!"

יש כל כך הרבה...

בטאגליינס תוכלו למצוא כמה, וגם בחיפוש מתקדם. אני אביא כמה סיפורים מעניינים בהמשך...

מותר לי

New member
המממ...

"תביא בבקשה את הדרכון שלך" הנוסע מביא לי דרכון. "הדרכון שלך?" "כן" "בטוח?" "כן, זה שלי!" אני מראה לו את התמונה בדרכון- תמונה של אישה "הדרכון שלך?" "כן!" "תסתכל בתמונה! ככה אתה ניראה?" "כן! זה של אישתי!" "ואיפה אישתך?" "שם..."

מותר לי

New member
ועוד אחד...

"איפה הדרכון שלך?" "בתיק" "ואיפה התיק?" "בחוץ" (בחוץ= במסועים של כבודות בטן...) לא ברור איך רצה להכנס לארץ בלי דרכון ביד...

lizush

New member
אחד ענק ממש מהיום:

הנציגה: "שלום..." בית עסק: "שלום, אני מבית עסק X וקיבלתי מכתב לבית עסק Y" הנציגה: "הממ... אז אני מבינה שפתחת דואר לא שלך...?" בית העסק: "כן, אבל אתם מחכים לתשובה ממנו תוך שבוע, אז רק שתדעו שהמכתב שלו אצלי..." נראה לי שמזמן לא היתה לי שיחה הזויה שכזו...

lichdog

New member
עוד אחד:

תמיכה טכנית, הפעם: - שלום, יש לי אינטרנט בכבלים והמודם שלי לא עובד. - אוקיי, יש לך אוגר בבית? - כן. - אז לך תבדוק אם הוא אכל לך את הכבלים.

כדאי גם להיכנס למאמרים

לפחות בתחום המלצרות תוכלו למצוא דוגמאות ללקוחות טיפוסיים, וגם חוויות וטענות שלי נמצאות שם...

מותר לי

New member
ועכשיו על עצמי...

נוסעת מבקשת ממני משהו ותוך כדי נכנסת למקום שאסור לה להכנס. אני: "תצאי פנימה בבקשה!" ** ילדה בת 4 עוברת בגלאי מתכות ומצפצפת. אני: "תוציאי סיגריות, שעון, מצית, ארנק" ** ושוב גלאי מתכות, הפעם איש זקן. אני: "תוריד צמידים, סיכות ראש" ** מישהי היתה צריכה לצאת מהתור ולחכות שיקראו לה והיא לא ידעה מאיפה לצאת. אני: "תשבי מכאן!" ** התיק פתוח, סיימתי טיפול והנוסע צריך לארוז. אני: "סיימתי, אתה יכול לפתוח את התיק" ** האמת שבעברית זה נשמע מידי הזוי, אבל כשאני מדברת בשפה אחרת אני נכנסת לאוטומט וכל המילים מסתבכות לי...

Mip Mip

New member
../images/Emo6.gif את ממש לימור של הבודקים!!!

הרסת אותי מצחוק אחותי!

מותר לי

New member
אין לי מושג

איך אני עדיין בחיים אחרי השטויות שאני מפטמת אותם! "תקראי לאישתך" או "תקרא לבעלך" זה רק טיפה מהים... (והדוגמא הכי קלאסית: מתי הדרכון שלך? when your passport?ג€) ושאר השאלות שכל מילה נאמרת בשפה אחרת והם מסתכלים עלי בעיני עגל `מאיפה המשוגעת הזאת נפלה עלינו?`

../images/Emo6.gif מוכר לי מאיזשהו מקום ../images/Emo3.gif

אצלי יש תסמונת ה May may you if you may you may get something that may כל מילה שניה May

Mip Mip

New member
אחד הדברים ההזויים שקרו לי

"X שלום מדברת מיפ מיפ" "שלום, יש לי עסק לחלקים של רכב, וקניתי היום אוטו, ואני רואה עכשיו על המפתח את המספר טלפון שלכם ושהאוטו שייך לכם". (אני חושבת לעצמי... או.קיי לעכב על הקו, לדלות פרטים...) "איפה העסק שלך?" "לא זה לא בדיוק באזור שלכם, זה בשטחים.." "אתה יכול להגיד לי מה מספר הרכב"? מקלידה את המספר במחשב- יש קריאה פתוחה על גניבה "אדוני אתה יודע שאתה נוסע ברכב גנוב נכון"? "כן אני פשוט רציתי לדעת אם אתם רוצים לקנות אותו חזרה לפני שאני מפרק אותו..."

RReuTT

New member
אמממ אני לא יודעת אם זה סיפור כזה

טוב לספר אבל... היום אחד הלקוחות כנראה לא ממש הצליח להתאפק ושם לי גרעפס בפרצוף... הריח שהוא השאיר אחריו היה מזעזע, רציתי למות!

למעלה