ספר מתנה

איליי1

New member
לגיל שנה? קצת מוקדם מדי.

הייתי הולכת יותר בכיוון של איה פלוטו, מעשה בחמישה בלונים, שמוליק קיפוד, הבית של יעל, הספרים של פינוקי מקסימים, ויש גם את האינטראקטיבים רק שהם יותר יקרים (באזור ה 100 ש"ח לדעתי).

רועי בן 7 חוד' והוא מת על הספר

וגם שמעתי תגובות אחרות מחברות שהילדים שלהם מתים על זה הציורים בו מדהימים והם פשוט מהופנטים לספר

galit74

New member
פינוקי מאוד נחמד.

כל ספר ילדים עולה בערך 50 ש"ח לספר. יש כמובן גם את אליעזר והגזר תירס חם ועוד...אני מתה על קלאסיקות. יש את הספרים של דתיה בן דור (דגדוגים ועוד...) קניתי לפני שבועיים בכפר השעשועים את שמוליק קיפוד והזחל הרעב ב-35 ש"ח כל אחד. בכלל אפשר להכנס לחנות ולדפדף קצת אבל זהירות זה ממכר אי אפשר לעמוד ברצון לקנות את כל החנות... אני אישית תולעת ספרים ואוהבת להקריא לילדים.

איליי1

New member
ספר מקסים, ארוך למדי (ההורים

צריכים סבלנות...) על תפילה ללילה... פרידה מהיום והכנה לשנת הלילה. ציורים מקסימים וכתיבה מאוד מאוד יפה ועדינה. לדעתי, לא מתאים לגיל שנה (אולי הציורים, אבל הבת שלי בת 8 חודשים מעדיפה לאכול את הציור מאשר להסתכל עליו...)

אילתית 2

New member
יש המון ספרים

נסיכתי אוהבת סיפורים וכבר ממש נהייתה לנו סיפריה קטנה הלהיטים: איה פלוטו, האריה שאהב תות, הזחל הרעב, אליעזר והגזר, הפיל שרצה להיות הכי, הצבע הכי יפה בעולם, הבית של יעל, תפילילה, טוסיקים, איפה גברת זרת, החוה של רום, מעשה בחמישה בלונים, ועוד...

star78

New member
../images/Emo207.gif

האחיינית שלי תהיה בת שלוש שנים בשבוע הבא. תוכלו לשתף אותי ברעיונות למתנה? ואם כבר אז עד הסוף... לאימא שלה יש יומלדת שבוע אחרי... רעיונות אולי??? תודה מראש,

יומולדת שלוש

הייתי שמחה להעשיר את משחקי הקופסא של אריאל. עוד ספרים זה תמיד טוב. משהו גדול יותר: אופנים שוות. בריכה לחצר.

אילתית 2

New member
עוד לא הגענו אבל

קודם כל בפורום היה שרשור מתנות לפי גילאים ולדעתי: אופניים, קורקינט, צעצועי חצר כמו מגלשה, נדנדה, בית, בריכה וכו משחקי קופסא ויצירה DVD או משחקי מחשב

אנה מ

New member
"הכוכב שלי"

ספר שנעשה על פי השם, התאריך והשעה שהילד, שלו הוא נועד, נולד, וזהו ספר של מפה אסטרולוגית ונוומרולגית לילד, מבנה האישיות, טעמים באוכל ובבגדים והקשר המשפחתי. מקסים ומאוייר. אם את רוצה פרטים אשלח לך במסר, כי את הספר מזמינים מההוצאה לאור עם כל הפרטים שבידיך

mom at work

New member
מוסיפה - הספרים של מיריק שניר

מרים והים, בבית שלי (מקסים!!), קטני קטנים - יש עוד. לא אוהבת את תפילילה - לטעמי ספר פלצני שנמכר רק בזכות הציורים (המקסימים - יש להודות) שבו. מעדיפה לבחור ספרים עפ"י הטקסט (חרוזים, משקל, שפה וכו')

a y a l u l a

New member
גם אני לא אוהבת את תפילילה

אני מאוד ממליצה על הספרים של ג'וליה דונלדסון. לגיל שנה מאוד מומלץ לקוף יש בעיה.

S r 35

New member
גם אנחנו לא אוהבים את תפילילה

האיורים מקסימים אבל זה הכל. הספר עצמו יומרני וכמו שכבר אמרו כאן, פלצני ברמות. הילד הגדול שלי התארח פעם אצל חבר והאבא שם רצה לקרוא להם את תפילילה - שניהם הביעו את דעתם על זה בכך שהם קמו והביאו ספרים אחרים
ספרים לגילאים הקטנים: הם מאוד אוהבים את פינוקי, הספרים של מרים רות, ספרים של שירים וחרוזים למיניהם וגם הספרים של פאול קור הנפלא! - הפיל שרצה להיות הכי, המטפס הקטן וכמובן כספיון - איורים מקסימים וסיפורים נפלאים.

S r 35

New member
שכחתי ../images/Emo163.gif עוד ספרים להיטים

ספר שהם מאוד אוהבים, "מיץ פטל" של חיה שנהב - ואם אפשר למחיז את זה עם בובות (כמו שאנחנו עושים) ההנאה מושלמת. וגם "הזחל הרעב","דובון לא לא" ו"גברת זרת"

למעלה