ספר מתכוני סבתא

ס פ י ר ל

New member
ספר מתכוני סבתא

שלום. בלי קשר לזה שאני מאד מאד אוהבת לבשל, גם כל המשפחה שלי בשלנית(בסדר, יש קשר). הכל בא מסבתא שלי. היא כבר מבוגרת, עברה הרבה, וב-27.1 יש לה יום הולדת. בסביבות ספטמבר התחלתי לאסוף את כל המתכונים הייחודיים שלה(ויש מעל 50), ועדיין לא סיימתי. אני מתקרבת לסוף, ואני מאד רוצה להדפיס לה בבית דפוס את הספר, ולתת לה אותו במתנה. בספר יהיו תמונות והכל... עם צבע. רציתי לדעת אם אתם מכירים בית דפוס מסויים במחיר סביר.. אולי גם שיהיה מיוחד לספרי מתכונים, כך שיעזור לי בסדר המומלץ. עדיף שהמקום ימחזר ניירות, אבל לא חובה. אשמח לעצות, או שתתנו לי שם של ספר מתכונים לדוגמא שממנו אקח את סוג העיצוב.

roihand1

New member
שיהיה במזל טוב ../images/Emo213.gif

אני לא נמצא בארץ, אבל אני אנסה לברר לך בכל מקרה, אני מכיר אנשים שנמצאים בתחום ההוצאה לאור, אז אולי אני אוכל להפנות אותך אליהם. אעדכן בהקדם

ס פ י ר ל

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

נראה, אם היא תסכים אז אולי אעלה כמה מהמתכונים הכי טובים שלה(ודיי קשה לבחור, יש לה המון, והכל מעולה...
).

../images/Emo140.gifגם אני אשמח לשמוע את תשובתך

חמותי כותבת ספר עם כל המתכונים שהיא מכירה ומבשלת מזה שנים והייתי רוצה שהיא תדפיס אותו עבור המשפחה. כמו כן, המון הצלחה עם הפורום החדש, אני צופה לו עתיד מזהיר. אני בטוחה שאקח בו חלק...

roihand1

New member
תשובות

אז ככה, קיבלתי שתי עצות עיקריות: 1. לעבוד עם בית דפוס דיגיטלי, זה יוזיל את העלויות בהמון. יש לקחת בחשבון שהדפסת צבע היא יקרה בכל מקרה, אם יש עניין להדפיס ספר עם תמונות (וכאן אנחנו עוברים ל-2). 2. המליצו לי על חברה שנקראת לופה (http://www.lupa.co.il), אני לא יודע הרבה עליהם, אבל שווה לברר. בהצלחה!

למעלה