ספר מחזור

ספר מחזור

בואו נתחיל להזיז את העניינים... בתור התחלה, מי רוצה להיות בצוות הכותבים?

f o x g i r l

New member
בגלל ש...

הצעתי את הרעיון אז אני אהיה רכזת הצוות ואני ארכז את כל הנושאים, אז באמת מי רוצה להיות בצוות הכותבים, יאללה, להזיז עניינים חבר'ה, אני צריכה לדעת מי רוצה להיות בצוות הכותבים בשביל לדעת עם מי להיות בקשר
.

f o x g i r l

New member
וכל חברי הפורום מתבקשים לשרשר

לפה, תמונה שלהם ו...:
שם+שם משפחה+כינוי בפורום
מאכל אהוב
).
להקה/זמר אהובים
תחביב/ים.

f o x g i r l

New member
אם את לא רוצה

לחשוף את הפרטים שלך, אז אני אקח מהגלריה את התמונה "שלך"
, ואני אחשו מה לעשות
.

עמיתוש

New member
הממ.. התמונה

נמצאת בגלריות של הפורום, לצערי, קחו אותה..
שם: עמית שם משפחה: In your (bad) dreams. כינוי בפורום: עמיתוש. מאכל אהוב: צ'יפס.. ונאגטס (של מקדונלדס!
) גיל: 14.. וחצי.. סדרה אהובה: אם התכוונת לרב"י, אז רב"י היא תוכנית, והיא גם ז"ל.. אז כרגע התוכנית האהובה עליי ביותר היא.. הממ "לא נפסיק לשיר - כוכב נולד" *ומעיין שקד כוסית שחבל"ז* להקה/זמר אהובים: הממ אמנם זה משתנה אצלי הרבה אבל... בישראל הדג נחש, ובחו"ל טאטו. תחביב/ים: שחייה, כדורסל, מחשב, טלוויזיה, רכבות הרים, סרטים (שוש אבי!
), ו... ציניות. לפעמים יותר מדי
. זייהו!!!..

טוב נוווו...

שם: יהודה לוי ההורס! שם משפחה: דודי התותח! כינוי בפורום: הפצצה 2003 מאכל אהוב: סלרי, חסה גיל: תלוי בן כמה אתה סדרה אהובה: כל מני... בעיקר טלנובלות להקה/ זמר אהובים: העיקר שיהיו בנים, וחתיכים. תחביבים: לדבר בצ'ט עם בנים, אתרי הכריות, שופינג, וד"א אגב אני חתיכה בטירוף ואני מחפשת בנים לקשר רציני. ועכשיו ברצינות... שם: לגלות? שם משפחה: --- כינוי בפורום: תנחשי מאכל אהוב: ת-י-ר-ס! גיל: מידע מסווג סדרה אהובה: פעם רב"י, עכשיו שהסתיים סאות' פארק. להקה/ זמר אהובים: שאלה טובה תחביבים: מחשבים (בעיקר אינטרנט וגרפיקה. ומשחקי מחשב ממש לא. אולי חוץ מ-Tony Hawk... ו Crazy Taxi. אבל רק שממש משעמם!), לקרוא, לעבוד על אנשים, לעזור לאנשים, לשחק עם הכלב, לשחק עם הכלבה, לשחק עם החתולה הפסיכופטית.

../images/Emo26.gif

עמוס+מרון+עמוס מרון (
).
בשר ופסטה.
16.
חדשות.
The Beatles.
מחשבים, אינטרנט, פוליטיקה, עיצוב גרפי, צילום. תמונה אני אעביר לך באסקיו ברגע שאסרוק

ל י מ ו ן

New member
היי אנשים.....

פעם הייתי בפורום הזה...... עד שרב"י נהפכה ליות ז"ל...... חפיף רציתי לירות פשוט מה אתם עושים כשאין סדרה...... תהנו לכם יש לכם אחלה פורום..... אגב עמוס.....יש פורום לביטלס אתה מוזמן להצטרף......פורום 298....

Human Nature

New member
^____^ |טל| |צלב|

אבי ליברמן בדיאטה מתמדת. לא אוכל. 15 וחצי "באפי ציידת הערפדים" מדונה
מוזיקה, טלוויזיה, אספנות (מדונה
), סרטים (סרטי הפולחן השולטים "ליגה משלהן", "רוקדת בחשיכה", "מלכות הכתה" ולאחרונה גם "מי הנערה הזו?"
) ומוזיקה.

LoLo16

New member
............/images/Emo3.gif

שמי בישראל הוא זוהר לוק, כינוי LoLo16 (הגיע הזמן לשנות ל-17, לא
)
כל הג'אנק פוד, שוקולד, בגט, סלט מיונז וסלט אורז
17 (עד שהספר ייצא, זה יהיה הגיל שלי
)
המון... אז ככה:
רק בישראל
לויס וקלארק
של מי השורה הזאת בכלל
סקס והעיר הגדולה
בלשים בלילה
חופשי על הבר
סיינפלד
מאד TV
חדשות
נני
הבית הלבן
נשואים+
שידורי המהפכה
הכספת
פוקימון
זה הכל לעכשיו, נדמה לי...
פינק, כריסטינה אגילרה..
טלוויזיה (לאו דווקא רק צפייה בה), שירה, משחק, פוליטיקה, אסטרונומיה ואקטואליה. זהו

Piglett

New member
על ה-"כריכה" של הספר..

אפשר לעשות טמפון עם דם.. אני מתנדב לצייר..

למעלה