ספר מחזור:

l a h a v100

New member
היא פותחת לנו פה עדיין אשכולות עם קללות!

תראי את זה שלמעלה

מעיין 6

New member
ספר מחזור:

אוקיי עלה לי רעיון שנכין לנינט מעין ספר מחזור של הפורום הסבר: כל אחד ישלח לי פרטים במסר (אני אכתוב מה בסוף) ותמונה שהוא הכי אוהב של נינט ונקבץ את הכל באיזה 10 דפים של word ואז נכתוב לה מעין ברכה משותפת מהפורום וזה ילך ככה: 1. כל אחד ישלח לי במסר תמונה שהוא הכי אוהב של נינט ואת הפרטים: שם מלא, גיל, 10 עובדות עליו והכי חשוב ברכה לנינט
2. אני אקבץ את כל מה ששלחתם לי בכמה דפי וורד ואעלה את זה לפורום. 3. מי שיש לו מדפסת (שלי מקולקלת לצערי) ידפיס את זה וידביק את זה במחברת ספירלה ואת שאר הדפים שעליהם לא הדביק כלום פשוט יתלוש 4. הספירלה תראה ככה: מעין דף מעוצב (אני אכין) שכתוב ספר מחזור 1348 פורום נינט טייב אחרי זה תהיה ברכה משותפת מהפורום אחרי זה כל הדפים שלנו על כל משתמש לעצמו ובסוף עוד ברכה של "מקווים שאהבת" ואת שאר הדפים נתלוש 5. נמצא דרך לשלוח לה את זה
אוקיי זה מה שדרוש לנו:
מי שמוכן לדאוג לספירלה ולהדפסה
מי שיש לו דרך לדאוג שזה יגיע אליה
הכי חשוב בינתיים שכל משתמש ישלח לי במסר את זה: שם מלא: גיל: 10 עובדות: ברכה לנינט: ותמונה של נינט שהכי אהבתם
בהצלחה עם הספר

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאני באמת מצטערת,אנחנו כבר לא יכולים

לעשות כלום. היא עזבה את הפורום,אני אנסה לדבר איתה
. אבל עכשיו הלכתי לישון,לילה טוב ותודה שוב
.

מעיין 6

New member
2 דברים:

1. בעצם שרשרו הכל לפה במקום לשלוח לי במסר
2. יש גם לכתוב שיר אהוב עליכם של נינט

l a h a v100

New member
נחמד!!!

ראיתי את זה בפורום אחרD: ביקשת אישור על פילוח הרעיון?
יכול לצאת ממש נחמד... ויש לנו פה כאלה שמעצבים בפוטושופ ויכולים לעשות משהו ממש יפה...:)

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifתקרא תתגובה שלי.

וכן,זה קצת כואב כי אני וחברה ישבנו עד 1 בלילה לחשוב על הרעיון הזה ואיך לעשות וכו'. אני אבקש שתוכלו לעשות משהו אחר/לשנות. תודה , לאה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifכי הכל ב-ד-י-ו-ק אותו דבר.

הספירלה,הברכות,הפרטים,התמונה,הכל. ואני לא אוכל לשקר ולהגיד שלא כואב לי.

l a h a v100

New member
את צודקת ב100 אחוז...

אני בטוח שמעיין לא עשתה את זה כדי לעצבן. היא לא כזאת מהקצת שהכרתי אותה^^ אנחנו נסדר את זה לא לדאוג...

ג ב ש ו ש

New member
רעיון ממש יפה../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני יותר מאוחר אשלח מסר עם כל מה שצריך. בקשר לנושא של איך להביא לה,כשזה יהיה מוכן אני אדאג שזה יגיע אליה

מעיין 6

New member
../images/Emo205.gif חסר לנו ככה...

אוקיי אני אדאג להדפסות ולכל הקטע הזה וגבי ידאג שזה יגיע לנינט
עכשיו רק צריך שאתם תשחו לי במסר את הפרטים הבאים: שם מלא: גיל: 10 עובדות: תמונה של נינט שאתם הכי אוהבים: שיר אהוב של נינט: ברכה לנינט:

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifשלום../images/Emo9.gif יש לי בקשה

לנו,פורום רוני היה תרעיון הזה מיקודם. תוכלו לראות זאת בפורום. וזה קצת מעליב שמעתיקים תרעיון. אני אבקש לעשות רעיון חדש או משהו,תודה מראש
.

מעיין 6

New member
אה תראי 2 דברים:

סיכמתי עם גבי על קלסר או ספירלה וחוץ מזה הרעיון לא בא מכם אבל בכל אופן סליחה אבל אני לא אבטל את זה כי עשיתן משהו דומה או זהה

למעלה