ספר מחזור

OOתמי OO4

New member
מזתאמרת?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לא עזבתי לעולם! פשוט האינטרנט לא התחבר לי אז שיחקתי כל היום בסימס...

כן|../images/Emo31.gif../images/Emo126.gif (ויתרתי על המצה../images/Emo122.gif)

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? אני גרועה- אז בואו נוותר על זה 2. בכתיבה? חסר לכם אם אני לא כותבת ראשית!
3. בעיצוב? שוב- בואו נוותר על זה 4. מה דעתכם על הרעיון? - מזכיר לי את המורות מהיסודי בעעעעע 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? אם הם מסכימים.. למרות שזה לא הכי איי איי איי... 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? לא נראה לי שאפסרם תמונות, ואת התוכנה של סאות'פארק אני מכירה טוב- ככה שזה סבבה. (אפשר לעצב את עצמי?) 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף... אני חושבת
אני בזמן האחרון לא נוגעת במחשב אז..

דנה 74

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? סבבי 2. בכתיבה? כן 3. בעיצוב? כן 4. מה דעתכם על הרעיון? מעולה 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? לא 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? סאות'פארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף כמה ישוכל אבל יש לי בעיות של זמן=[[[

שירנאעה

Well-known member
אמ...../images/Emo105.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?
2. בכתיבה? למה לא.. 3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון? נחמד.. אבל לא הבנתי איך אתם מתכוונים לעשות את זה. >< 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? בסדר. 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? אה סאות'פארק? הדמויות האלה? אמ.. כן עדיף. XD 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? אמ.. להשתתף. נראלי.

Jen74

New member
רעיון מדליק../images/Emo8.gif

סתם, כי בא לי להקפיץ...
לא יודעת אם אוכל לקחת חלק אבל אשמח לעזור בכל שאלה ובקשה.

../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?כן 2. בכתיבה?כן 3. בעיצוב?כן 4. מה דעתכם על הרעיון?נחממד מאוד 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?לא 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?לא לפרסם תמונה אני מעוניינת 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?מזתומרת? 2. בכתיבה?כן 3. בעיצוב?כן 4. מה דעתכם על הרעיון?מגניב!!! 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?לא 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?דרך סאות'פארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף!

../images/Emo45.gifרעיון נחמד

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?-כן 2. בכתיבה?-כן 3. בעיצוב?-כן 4. מה דעתכם על הרעיון?-נחמד מאוד 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?-כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?-לא יודעת 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?-להשתתף

Brombit

New member
מה יהיה שם בדיוק? ../images/Emo115.gif

שכתובים כל מיני דברים על חברי הפורום, משהו כזה? בכל מקרה, תסבירו...

slee4

New member
ממש כמו ספר מחזור בבצפר

יהיה קטע קטן על כל אחד וכל מיני דברים...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?לא אכפת לי אם צריך עזרה 2. בכתיבה?אההא 3. בעיצוב?לא 4. מה דעתכם על הרעיון?רעיון מעולה :) 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?אני מעוניינת, כאילו לא ממש אכפת לי, וגם דרך סאות'פארק לא אכפת לי 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

למעלה