ספר מחזור

B o N u s

New member
ספר מחזור../images/Emo63.gif

עלה לי רעיון קטן - ספר מחזור. שרון ואני מארגנים אותו. בדיוק כמו ספר מחזור בבית הספר יהיה ספר מחזור פה לפורום שלנו. כל מי שמעוניין להשתתף שיסמן את האייקון
כתגובה להודעה. ונא לענות על השאלון: 1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? 2. בכתיבה? 3. בעיצוב? 4. מה דעתכם על הרעיון? 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? שיהיה בהצלחה, שרון וטל :)

YUZY

New member
XD אחלה רעיון . ../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? אני גרועה >< 2. בכתיבה? סבבות :) 3. בעיצוב? אני גרועה >< 4. מה דעתכם על הרעיון? אחלה רעיון XD . 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? כע ! 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? אינלי בעיה לשים תמונה שלי :) 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? מעוניינת להשתתף
. :)

slee4

New member
עונה

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?כבר אמרתי לך 2. בכתיבה?כבר אמרתי לך 3. בעיצוב?כבר אמרתי לך 4. מה דעתכם על הרעיון?מעולה 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?למה לא? 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?שלי... 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

Pijamist

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? אני גרוע בזה
2. בכתיבה? למה לא? 3. בעיצוב? גם גרוע
4. מה דעתכם על הרעיון? כל הכבוד על הרעיון,אהבתי אותו=) 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? אם הם מסכימים,כמובן. 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? נראה כבר. 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף. נ.ב אפשר הסבר נוסף על הספר מחזור?

../images/Emo45.gifבהחלט!

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?
2. בכתיבה?
3. בעיצוב? במיוחד בעיצוב! אני אוהבת לעצב!
4. מה דעתכם על הרעיון? רעיון מעולה! 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? אממ.. כן.. כי אנחנו מכירים די הרבה זמן, רובנו.. נראה לי שכן..... 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? ממ לא יודעת.. 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף!

../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?אני גרועה.. 2. בכתיבה?כן 3. בעיצוב?שוב גרועה..רגע יש הבדל בין עיצוב לעריכה? 4. מה דעתכם על הרעיון?רעיון טוב 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?בכיף 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?בסדר 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharrr53

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?לא 2. בכתיבה?כן 3. בעיצוב?לא 4. מה דעתכם על הרעיון?אחלה 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?דרך סאות'פארק
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

../images/Emo45.gif../images/Emo64.gif../images/Emo155.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? כן 2. בכתיבה? כן 3. בעיצוב? לא 4. מה דעתכם על הרעיון? נחמד
5. בעד פרסום תמונות של הילדים? כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? אממ.. זה תלוי
... אם יש לי תמונה נורמאלית אינבעיה
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף

../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?
2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון? מגניבבבבבבבבבב 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?סבבה 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?עדיף שלא... 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?אני מוכנה להשתתף בלי לשים תמונה

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? אינלי בעיה 2. בכתיבה? כנ"ל 3. בעיצוב? מה נראלכם?! ברור שכן!
4. מה דעתכם על הרעיון? אחלה לגמרי 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? למה לא? 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? אינלי בעיה תמונה שלי אבל רק מה שאני אחליט
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף
אויי נוסטלגיה של שנה שעברה... ספר מחזור של כיתה ח'.... העריכה... העיצוב... הכתיבה... אחח אחחח

go goldi

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?אמ... לא אכפת לי.... 2. בכתיבה?אני לא יצירתית 3. בעיצוב?כשהפוטושופ יחזור לחיים 4. מה דעתכם על הרעיון?יפה 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?לא אכפת לי 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? לא איכפת לי.. 2. בכתיבה? אפשר 3. בעיצוב? אני לא טוב בעיצובב... 4. מה דעתכם על הרעיון? מעולהה
5. בעד פרסום תמונות של הילדים? לא איכפת לי אבל כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? כן 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף

ר ו ו נ י

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?בשבילכם.. עדיף שלא.. 2. בכתיבה? אולי.. 3. בעיצוב? גם לא.. 4. מה דעתכם על הרעיון? מאאגניב..
5. בעד פרסום תמונות של הילדים? כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? כן.. למה לא? 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף!

../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

אחלות בחלות רעיון! 1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?
2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון?מצוין! 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?אין לי בעיה עם זה 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?אין לי בעיה עם תמונה שלי [יש לי,אבל אני אתגבר עליה
] וגם דרך סאות'פארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?להשתתף

למעלה