ספר מחזור- עזרה!

adi777

New member
ספר מחזור- עזרה!

שלום, אני תלמידת שמינית דה (...) והייתי רוצה לקבל רעיונות והצעות לנושא שבאמצעותו יכתבו הקטעים על תלמידי השכבה, כדי שהקטעים לא יהיו משעממים ותפלים. תודה רבה!!

Ez sLeeP

New member
יש קצת זמן לזה, לא?

כעיקרון הדרך הכי טובה זה לבחור THEME לכל כיתה בנפרד. יש את הנפוצים - 'מבוקשים' (סטייל בית-כלא), סיפורים מהאגדות.. דברים כאלו. תחשבו על משהו, בסוף זה יבוא.. *ווא, אני עזרה גדולה*

רעיון

זה משומש, אבל זה מה יש. נושא של בית משוגעים - למה כל אחד מהכתה יושב בבית משוגעים, איזה "תרופות" יש לו (מוזיקה, סקס, בלה...) וכו'......

adi777

New member
כן אנחנו מתכננים מעכשיו...

זה עסק שלוקח הרבה זמן ואחר כך כשמתחילות מתכונות ובלה בלה זה יותר בעיה לארגן אז זהו שמעכשיו... תודה על ההצעות אבל אני רוצה משהו יותר רציני, יותר מעניין, יותר מקורי.. יש עוד רעיונות?

Stillwater

New member
חחח, אצלנו זאת לא תיהיה בעיה...

אנחנו כיתה אחת וגם זה בקושי. ואם כבר מדברים על ספרי מחזור... מי מוכן לחשוף בפיננו את מה שכתבו עליו בספר המחזור של כיתה ט'? או ו'?

*superstar*

New member
אני לא יודעת איפה הספר מחזור של

כיתה ו... ובכיתה ט לא עשינו כלום.. אותו בצפר אותם אנשים.. אין טעם.. *דיד*

heaven is here

New member
יש לי רעיון מגניבבב

לכיתתת מחשבים, אבל
מקלדת...

or 343

New member
יווו גם אני בעסקי ספר מחזור !!

מינו אותי להיות יו"ר ספר מחזור!! חח, סתם, אבל אני האחראית , ואני ועוד שני חברים טובים שלי החלטנו להשליט טרור על ספר מחזור... בינתיים אין לנו ממש רעיונות (עוד מוקדם...) אבל חשבנו על כמה דברים קטנים ומגניבים: * שכותבים בראש העמוד את השם של התלמיד לכתוב נגיד : שם(משהו שמאפיין אותו, ציטוט מגניב וכו' ) ואז שם משפחה. * איורי קומיקס אמריקאיים משנות ה- 50 (בקטע של עיצוב הספר) זהו, חוצמיזה אנחנו צריכים לחשוב על נושא...היום למשל שמעתי על ספר מחזור שכל תלמיד הוא דרדס אחר. * אה, וציטוטים של תלמידים זה נורא מצחיק, וגם פרוטוקולים של כלמני ישיבות שכבה וכו'...

למעלה