ספר מומלץ

ספר מומלץ../images/Emo63.gif

אני ממליצה לכל אחד ואחת לקרוא את הספר : "הכוח לשנות, סוד הכוח הפנימי" של ברברה ברגר. לי, באופן אישי, הספר האיר ופתח כיוונים חדשים לחשיבה.
יום נפלא

מצטערת.....

לא יצא לי לקרוא, אבל אני יכולה להמליץ על "גברים ממאדים נשים מנוגה"-זה מסביר ומראה כ"כ נכון את ההבדלים בין נשים וגברים!!! מומלץ מאוד.....

adam33

New member
ואני ממליץ

לראות את ההצגה של קושניר " להציל את איש המערות" מראה עד כמה ניתן לפתור דברים בין גברים לנשים במיוחד אם כל אחד שם את עצמו בנעלי השני...

באמת בושה (../images/Emo13.gif

בידור נחמד. אני צחקתי בעלי לא אהב את ההומור, אבל אתה איש... חייב ללכת, השם מחייב.

../images/Emo98.gif אז ככה...

תקראו את "נשים מנגה, גברים ממאדים" ------ כדי להבין למה אנחנו מתנהגות ככה וכדי שאנו נבין למה אתם מתנהגים ככה, ואז ייפתרו הרבה מקרים של אי- הבנה ותיסכול. אחרי שתקראו, רוצו לראות את "להציל את איש המערות"-------כדי להבין קודם מאיפה הכל באמת התחיל, ולמה הנשים מתנהגות ככה והגברים ככה. (אנחנו מלקטות והם ציידים....) אז כדי להשלים הכל הכל הכל, תקראו את "הכוח לשנות" של ברברה ברגר, כדי לעזור לעצמכם לפתור בעיות ודילמות שנראות לעיתים מאד קשות, כן, כמו בזוגיות.

../images/Emo6.gif איש המערות....

לא הלכת לראות כי...... אתה לא באמת חושב שאפשר להציל משהו.
לדעתי,
רוץ להצגה, ושם תצעק: "היייייייייייי, אני איש המערות". תראה, קושניר לא יעזוב אותך, ואתה תהיה
באמת הצגה מומלצת.

adam33

New member
לורה היקרה

יש רגע באולם שקושניר שואל את הקהל שאלה לפי דעתי זה הזמן שאיש המערות יוכל לשאול את שאלותיו...

זו באמת .....

"הצגה" חמודה...... אבל משום-מה נראה שהוא יותר מגונן על הגברים... לכן הספר שאמרתי לכם למעלה ממש מומלץ ויש לאותו סופר עוד כמה ספרים באותו סגנון..

למעלה