ספר לי..

Luis Garcia1

New member
לי קוראים לואיס :)

אז ככה,בואו נתחיל.. זה קרה בערך לפני 3 שנים עוד כשהייתי בצבא אמרו לנו לשמור בראש הנקראה,ראש הנקראה למי שמכיר הוא אתר תיירותי שנמצא ממש ממש צמוד לגבול הימי עם לבנון.עכשיו יש שם באתר עמדה צבאית שממנה היינו שומרים שלא יחדרו לשטח ישראל מחבלים מלבנון. הכל טוב ויפה היה שם גם מין קולנוע קטן כזה שמקרינים לתיירים סרט קצר על ההיסטוריה של המקום.אפשר לראות עדיין מסילות של הרכבת שפעם לפני המון שנים ההיתה עוברת מישראל ללבנון וגם להפך,יש גם את הנקרותה מפורסמות,מערה כזו שהמים של הים מגיעים עד לתוכה.אה יש גם מזנון כזה עם ממתקים וכל זה.עכשיו לילה אחד שמרתי ביחד עם חבר טוב שלי וראינו דייגים אז הלכנו לדבר איתם,באמצע השיחה אחד מהם שואל אותנו אם כבר ראינו את "האישה בלבן".. אני צחקתי כזה ואז הוא אמר -אל תצחק ילד,אל תצחק מזה. אמרתי לו סורי ואז אמר לך לקולנוע ותראה שם. למחרת הלכתי לקולנוע וראיתי את הסרטון ואכן מדברים שם על איזו אישה לבנונית שהכריחו אותה להתחתן בכח אז היא קפצה למוות מהצוק,ממש ביום שהייתה צריכה להתחתן.. אני אמשיך והודעה חדשה,אוקיי? זה קצת ארוך :)

Luis Garcia1

New member
המשך :)

ממש ביום שהייתה צריכה להתחתן אז היא קפצה עם השמלת כלה שלה ועוד הצוק הוא ממש איפה שהעמדה שלנו.. עכשיו אומרים שאנשים ראו אותה מסתובבת שם וגם הדייגים אמרו לנו שהם ראו אותה אבל ממש לא האמנו להם :) טוב,אחרי כמה ימים יצא לי לשמור שוב בלילה אז הלכתי עם החבר שלי,כרגיל. בדרך סיפרתי לו שראיתי את הסרטון אז הוא צחק עליי ואמר: -מה אתה מאמין לשטויות האלה גם? ולא עניתי לו. בקיצור היה לנו ממש משעמם אז החלטנו לפרוץ למזנון ולגנוב ארטיקים :) זה היה לילה חמים של קיץ.פרצנו,לקחנו ארטיקים (אל תדאגו,ישבתי במעצר על זה) ויצאנו משם מהר.. עכשיו כשאנחנו מתחילים לעלות לעמדה אני מביט למעלה ואני רואה "פאקינג אישה בשמלה לבנה עומדת עם הגב אלינו"!!!!!!!!! והשיער השחור והחלק שלה עף עם הרוח כזה.. באותו רגע הפסקתי לנשום,לא הרגשתי את הרגליים שלי,ירדו לי דמעות בלי שאני ארצה לבכות,ניסיתי להגיב ולהגיד משהו לחבר שלי אבל הוא היה במצב יותר גרוע משלי,הוא נהייה לבן ועשה פיפי על עצמו.. בקיצור אני זוכר שהיא הסתובב,הסתכלה עלינו וירדה מהצוק לים.. אמשיך והודעה אחרת,טוב? עוד לא סיימתי

Luis Garcia1

New member
המשך 2

לקח לנו כמה דקות טובות לחזור על עצמנו,חבר שלי מסכן עדיין היה דפוק כזה.. כל הזמן שאל אותי: -לואיס,מה זה היה? לואיס מה זה? מה זה היה לואיס? ראית? ראית גם אתה לואיס? ראית איך היא ריחפה באוויר? אמרתי לו: -כן אבי,כן ראיתי גם,עכשיו בוא שב ונירגע שנינו,רק תנשום תנשום עמוק אבי אני אקרא למפקד. הלכתי לקשר והקשר לא עבד!!! שאלתי אבי למה הקשר לא עובד? הוא אמר -יש לו בטריה חדשה,אין מצב שהוא לא עובד,תתרן אותו,שיבואו לקחת אותנו מכאן עכשיו!!! הוא צעק.אבל לא הצלחתי,והתחלנו לשמוע בכי וזרקו עלינו סלעים גדולים מלמעלה.. אל תשאלו מה היה,עברנו 6 שעות של גיהנום.. ב6 בבוקר באו להחליף אותנו,לא אמרנו כלום,רק אמרתי למפקד שהקשר לא עובד אז הוא הלך לבדוק אותו אז הוא אמר: -תגיד מה אתה חולם? הקשר עובד כמו גדול. חזרנו לבסיס,הלכתי לישון ובערך חצי שנה הייתי מוטרד מזה עד שיום אחד עבר לי. הכל אמיתי,בגלל זה אני מאמין ברוחות. זהו,זה כל הסיפור ואני מאחל לכם שלא תראו בחיים רוח כי זה הדבר הכי גרוע שיש.

sofish7

New member
וואווווווווווו.........

אני מאמינה לך חחח...=) וואי איזה פחד!!! גם לי יש כמה חוויות מפחידות שקרו לי ולחברות בעעע =\ [בהמשך אני אספר...חחח]

sofish7

New member
אני אל יכולה עכשיו...

אני מתכוננת למבחן...:( כשאני אסיים אני אספר..סבבי??? =)

Luis Garcia1

New member
טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :)

איפה בארוש? היא בטח נרדמה מהסיפורים שלי :)

sofish7

New member
נו את התמונות האלו כבר ראיתי ...

בסרטון שנתת...חחח... מאגניב..=)

sofish7

New member
שחכתי לשאול...

לא פחדתם אחרכך.. כאילו להיות שם..באיזור הזה אחרי מה שראיתם... וכאילו להתנהג כאילו לא קרה כלום..??? לא פחדם שאולייייי יקרה משהו???? שאולי אפילו תראו אותה שוב?? [סתם שאלה]

Luis Garcia1

New member
סופי,נראה לך באמת שחזרנו למקום הזה?

לא חזרתי יותר לשם בחיים,כשהשתחררתי מהצבא עבדתי כמאבטח טיולים עם בתי ספר ויצא לאחד מהם טיול בראש הנקאה,על הבוקר ב6 התקשרתי לבוס שלי ואמרתי לו שלשם אני לא חוזר אפילו אם הוא משלם לי מיליון דולר אז מישהו אחר החליף אותי. בקשר לזה שלא אמרנו כלום,מי היה מאמין לנו סופי? מי בדיוק? היו חושבים שלקחנו סמים אז אמרתי לאבי לשמור את זה בסוד וגם כ"כ פחדנו שחשבנו שאם נספר אז האישה תרדוף אחרינו כל החיים,אז שתקנו. ו.. האמת לא ישנתי כ"כ טוב בלילה כי אני לא ממש אוהב לדבר על זה כי זה מעורר בי זיכרונות שאני מעדיף לשכוח מהם אבל בגלל שלבארוש היה משעמם עשיתי מאמץ וסיפרתי.כשסיפרתי לכם עשיתי את זה בחלקים כי הייתי כולי צמרמורות,אבל החזקתי מעמד והשלמתי את הסיפור :)

Blackpanter1י

New member
תספר את זה בפורום אתאיזם ודת...

שם (אנשי האנטי) יגידו שגם אנשים בבית משוגעים רואים דברים.

Luis Garcia1

New member
שילכו להזד.. האנשים האלה

יום אחד יראו משהו ואז וואלה נראה אותם משתינים במכנסיים.. אני לא משוגע אחי,אם הייתי רואה את זה לבד אז הייתי אומר שאולי אני אכן דפוק במוח,הייתי רוצה שהחבר שלי יספר לך בעצמו ותוכל לראות איך הצבע שלו משתנה כשהוא נזכר.. מה אתה חושב שיכולתי לראות את "הצילצול" למשל או סרטים בסיגנון הזה? אפילו ברחוב בלילה פעם הגעתי לאיזו תחנת אוטובוס והיה חושך מצריים.. אחרי כמה זמן אני מסתובב ורואה איזה מישהי יושבת בספסל מאחורה.. אתה יודע איזה סרטים אכלתי? ירד לי הלב לתחתונים,לקחתי את הרגליים שלי והלכתי משם במהירות. אתה חושב שזה כיף? אני רואה צל של אישה וישר מסתכל לבדוק למי הצל הזה שייך.. בקיצור עזוב,תתפלל שלא תראה משהו כזה בחיים אחי.

Luis Garcia1

New member
מה הוא קשור לרוחות אחי? עזוב אותך

אל תאחל לעצמך לראות דבר כזה,במקרה שלי יצאתי בזול אבל שמעתי שבמקרים אחרים זה לא ככה,יש מכות,יש חתכים,מחלות ואפילו מתים מזה.אל תהיה דפוק אחי,תשאר בסבבה שלך וזהו.

למעלה