ספר כל הסיפור

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
ספר כל הסיפור

אנו כידוע עם הספר , וכמעט כל תרמילאי ישראלי בו פגשתי החזיק ברשותו ספר קריאה, אחד בדרך כלל אותו החליף בדרך עם מטיילים אחרים . מידי פעם ראיתי את אותו הספר חוזר אליו , ספר שהחל את טיולו במקום מסוים התגלגל וחזר למטייל לפעמים פעמיים או שלוש . איזה ספר לקחתם או תיקחו איתכם , ומהו המסלול אותו עשה הספר שלכם ?? מסלול אולי מעניין אפילו יותר מהמסלול שלכם . נתי

kogawa

New member
סיפור מביך

במסעותי הרבים לקחתי תמיד שני ספרים וספר הספרים כגיבוי. כל כמה ימים החלפתי עם מטילים, ומדי פעם נכנסתי לחנות ספרים לחפש משהו עיברי. בקטמנדו נכנסתי לחנות ספרים ולאכזבתי מצאתי רק 5 ספרים, אבל המעניין היה שאחד מהם היה ספר של השכן של אימי, שלדעתי לא יצא במהדורה גדולה, ולבסוף חולק בארץ בחינם. כשחזרתי לארץ סיפרתי בהתלהבות על המציאה שמצאתי בקטמנדו הרחוקה לסופר המאושר, ואחרי שהפצתי את סיפור הפגישה הבלתי צפויה, הסתבר לי שחבר שלי שלקח גם הוא את הספר הזה למזרח, ובדואר שלחה לא משפחתו שוב את אותו הספר, ומכיוון שלא היה זקוק לשני ספרים זהים (וגם לא מוצלחים במיוחד), העדיף למכור אחד מהם, ואת העותק הזה מצאתי אני, עדיין עומד למכירה בקטמנדו הרחוקה

yaelcita

New member
i took a vert stupid book

that i dont even remeber the name........ i exganced it in a hostel in Puerto Montt ( left it in the hostal and took one in english instead.... told the lady thats a great novel im leaving her...) anyway around 6 months later, i saw my book again in the hands of an israeli guy in Lima ...... the same guy took also the other book i had by then ( grisgham) and gave me ¨zijronoteha shel geisha¨,,,, but the best book i had, the one i loved and red while hitch hiking in the carretera austarl was ¨misheu larutz ito

natyh

New member
איזה יופי

ספר קצת על הספר דומני שזכה בפרס הספר של דוד גרוסמן . למעשה הימרתי עליו בתחרות ההיא . נתי

למעלה