"ספר ישן מפעם..."

Walk Two Moons

New member
"ספר ישן מפעם..." ../images/Emo63.gif

ילדים, עזרו לאביתר לחדש את מלאי הספרים שלו! או במילים אחרות, OMG, עוד שנייה נגמר שבוע הספר ועוד לא פתחנו את שרשור ההמלצות המסורתי! אז כדי שלא נעמוד במבוכה מול השפע - ספרו לנו, במה כדאי להתמקד? (ואל תמליצו לי על "ביום שהמוזיקה מתה". כבר המלצתם עליו, כולכם.
.)

Evi Virus

New member
-

"בדידותם של המספרים הראשוניים" / פאולו ג'ורדנו "בדידותו של קורא המחשבות" / דלית אורבך נדוש להמליץ על זה, אבל - "יש ילדים זיגזג" / דוד גרוסמן "אשתו של הנוסע בזמן" / אודרי ניפנגר ממליצה גם לא להתמקד יותר מדי דווקא, ללכת לשבוע הספר (רצוי למקום גדול) וליהנות גם מהמבחר, ולא רק מהמלצות שניתנו מבעוד מועד. גם זה כיף :) [אבישי, ספציפית לך אני ממליצה מאוד על השניים הראשונים] ואני אהיה נחמדה ואעקוב אחרי הסוגריים, למרות שאני מצטרפת לכולם בעניין

shoham95

New member
אמג ראיתי את זה אתמול

בפעם המאתיים בערך
הפיג'מות

Walk Two Moons

New member
וואו, תיעבתי את "בדידותו של קורא המחשבות".

אני כבר לא זוכר למה, רק זוכר שממש שנאתי אותו, ושלגיבור קראו אביתר (מעניין למה דווקא את הפרט הזה אני זוכר
) והוא הועמד לאיזה משפט. גם את "וזה הסוף" שלה לא אהבתי, אבל הוא סתם שיעמם אותי. חבר שלי משגע אותי מתחילת השנה בערך לקרוא את "בדידותם של המספרים הראשוניים". אם זה הגיע גם מימך, כנראה שבאמת הגיע הזמן. תודה
!

shoham95

New member
המלצות:

"משחקי הרעב" ו"התקלחות" (2 חלקים מטרילוגיה, השלישי טרם יצא בעברית)- סוזן קולינס. ממש מומלץ, אולי 2 הספרים הכי טובים שקראתי אי פעם
"ארבעה בתים וגעגוע"- אשכול נבו (גם "משאלה אחת ימינה" שלו נחמד מאוד) "מישהו לרוץ איתו" ו"יש ילדים זיגזג"- דויד גרוסמן "כמה טוב להיות פרח קיר"- סטיבן צ'קובסקי "באדולינה"- גבי ניצן והתחלתי את "משוואה עם נעלם" (אורי אדלמן), בינתיים הוא מצוין.

אם יש גם עדן-רון לשם.

אני מכורה לספר הזה,קראתי אותו כבר עשרות פעמים!!!! בשבילה גיבורים עפים-אמיר גוטפרוינד עומדים בטור-יאיר לפיד.

מיטלס1

New member
כל כך אוהבת את שבוע הספר

אתמול עשיתי שופינג ספרים מטורף. ההמלצות שלי הן: פרא - גבי ניצן משחקו של המלאך - קרלוס רואיס סאפון ורוניקה מחליטה למות - פאולו קאולו קהלת - חיים שפירא סודותיו של מורה נבוכים - חיים שפירא וספר שאתמול סיימתי והוא ממש אבל ממש מומלץ - פירוש שיר השירים של שלמה אבינר. קריאה מהנה!

בדיליי קל, סתם כדי להשוויץ ברכש

(איזה כיף זה שבוע הספר!) נופל מחוץ לזמן - דויד גרוסמן (כולל הקדשה |פאקצהמתלהבת|) נוילנד - אשכול נבו (מתה על הכתיבה שלו) מבחר יצירותיו של טי אס ספיווט - רייף לארסן (בתור מתעדת אובססיבית, הייתי חייבת) אדום עתיק - גבריאלה אביגור רותם (לאחרונה אני משתדלת לשים את ידי על כל דבר שיכול לספר לי על אבשלום פיינברג) ללמוד מן החיים - פטריק קייסמנט (פסיכואנליטיקה. עושה לי טוב לקרוא על תסביכים של אחרים ואיך טיפלו בהם) רעש - יעקב בורק (לא יודעת אם באמת אצליח לצלוח אותו אבל נראה מעניין) מצרפי המקרים - יואב בלום (מעיין דיברה בשבחו) בדידותם של המספרים הראשוניים - פאולו ג'ורדנו (המלצתם) היה היה פעם - א. א. מילן (כי אין מצב שאני יוצאת משבוע הספר בלי ספר "ילדים" אחד לפחות) (כיף!
)

e s1

New member
השניים הראשונים שלך חלק מהרכוש שלי ../images/Emo13.gif

אשכול נבו
שניהם נראים מבטיחים לבינתיים. נרשמו גם "הדרך" של קורמאק מקארתי. ו"אשתו של הנוסע בזמן" (בהמלצתך מיתר!
)

למעלה