ספר חמש הטבעות

sssssnake

New member
ספר חמש הטבעות

שלום. אינני יודע אם זוהי הכתובת הנכונה לשאול, אם לא - אשמח לקבל הפנייה... אני מעוניין לקנות את הספר של מיאמוטו מוסאשי "ספר חמש הטבעות" כמובן באנגלית (ולא ביפנית). קיימים תרגומים רבים לספר, ואני מעוניין לקבל המלצות/ביקורות על התרגומים השונים. האם למי מיכם יש מידע רלוונטי בעניין? היכן אוכל למצוא ביקורות כנ"ל? תודה רבה.

sssssnake

New member
תודה לשניכם אבל...

אולי אחדד את השאלה: ידוע לי על התרגומים הבאים לאנגלית - Nihon Services Corporation Thomas Cleary (בלינק של pzirpim ) Victor Harris (נראה לי הכי נפוץ) D.E. Tarver אני מעוניין לדעת מה ההבדלים - האם אחד ברור יותר מהשני? האם אחד נאמן למקור יותר מהאחר שכולל גם "אני מאמין" של המתרגם ?וכו'... האם מישהו קרא את הספר ויכול לחוות דעה עליו? (מהבחינות שציינתי) מצטער שהקפצתי, ושוב תודה.

fa jing

New member
I recomand..the Thomas Cleary

Hi, As a Chinese speaker I really recomand the Thomas Cleary translation( I know that the book of five rings is Japanese-"Gu Rin Nu Shu"). I know from experience that the Thomas Cleary translation are as close as it can be to the original. I red his Translation to Gu Rin Nu Shu and enjoyed it, in this book he had also a suppliment of the "the book of family traditions" It';s also a translation of other Japanese strategy book. I recomand it​

למעלה