ספר הצללים...

SaberTooth

New member
ספר הצללים...

מכוון שיש בקשות רבות בנושא, המפיקים של "מכושפות" שוקלים להוציא בסוף העונה האחרונה של הסידרה (שלא נראת באופק...) עותק של ספר הצללים, כולל העטיפה המיוחדת, הדפים הצהובים האלו וכל הציורים בספר. כמובן שעותק כזה יהיה יקר מאוד, אבל אם היה לכם כסף, הייתם קונים אותו

LillipooT

New member
וואי נחמד...

דווקא רעיון יפה. מעניין אם אנשים היו קונים כזה דבר.. אותי אישית זה היה דיי מפחיד
לי.

Hogo Oneil

New member
אבל יש ספר צללים אמיתי ...../images/Emo54.gif

יש ספר צללים אמיתי, לא של מכושפות,אבל ספר אמיתי אפשר להשיג אותו אבל הוא עולה הרבה קחו אתר שרשום שם איזה ספרים ואיזה חניות(מג´יק) זה אתר טוב נחמד שמלמד איך להפוך למכשפים וכו´.... תסתכלו איפה שרשום חנויות או ספרים, (אז שם רשום איפה ומה) ולכול מי שעוסק במאגיות שחורות או לבנות יש לו ספר צללים, אני מאוד היתי רוצה את ספר הצללים של מכושפות
*חולם על הספר*

p3

New member
הוגו- תקלוט!!!!!!!!!!!

קיט לא שלך, קיט של ניצן!!! כבר אמרתי לך ארבע פעמים- מה כל כך קשה כאן להבין!!! ניצן אימצה את קיט ראשונה>>קיט שלה>>רק לה מותר להשתמש בו בכל הודעה? קלטת? יופי.

As I Am

New member
שני דברים - ../images/Emo103.gif

דבר ראשון, הוגו - נראה לי שזה היה רספיוטין שכתב הסבר על מה זה ספר צללים... משהו אישי שכל אדם שעוסק בכשפים בונה לעצמו, אני חושבת. אני לא אפרט כי אני לא ממש זוכרת, אבל תבדוק בארכיון של הפורום - כתוב משהו על זה... דבר שני - בקשר לקיט (
) - לא אומרת שאסור לאף אחד להשתמש בו בכל הודעה, אבל אני פשוט לא מבינה מה הבעייה לא להשתמש בו ככה כי ביקשו ממך? אימוץ אייקון זה דבר כיפי ונחמד שנהוג בהרבה פורומים. אני לא מוצאת למה שהוא יגרור מלחמות על האייקונים, אבל גם לא מוצאת למה תהיה לך בעייה להפסיק להשתמש בו בקביעות... לא כי "זה אסור" (זה לא), אלא כי מבקשים ממך. חברת הפורום שאמצה לעצמה אותו מבקשת ממך. כל כך קשה פשוט להפסיק?
תאמין לי שיש מספיק אייקונים בתפוז בלא אומצו בפורום הזה (בסך הכל יש איזה ארבעה-חמישה מקסימום שאמצו), למה אתה צריך לבחור דווקא בבודדים שאומצו כבר? לין *מנסה להבין את מה שמעבר ליכולות ההבנה האנושית*

Pixy led

New member
*פורצת בבכי תמרורים ושלטי חוצות*../images/Emo7.gif

א-אמוטיק-קונים מ-מ-מאומ-מצים?! כמו למשל ידידנו ה|קונוס| שמוגר מארץ האמוטיקונים?! לא, איזה עולם אכזר... לא!!!

Ophel McNeil

New member
או..... יו פור ט´ינג....

אך אל דאגה, ה|קונוס| ישאר בליבנו לעולם! (אבל תודה לאל שזה לא קרה ל
.... לא הייתי עומדת בזה!) ודרך אגב, הבוחן בספרות נדחה ליום שלישי, כי ניידיץ לא הספיק לשכפל אותו. סתם חשבתי שתרצו לדעת.

As I Am

New member
עכשיו את אומרת לייי?! ../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

אה וול, יותר זמן ללמוד פיזיקה, אני מניחה... *חיוך מרושע* ולראות סליירס ~.^

resputin

New member
אלוהים, אתם לומדים את הסיפור המעי..

..יף הזה ..? השתגעתי כשלמדתי אותו, הוא היה כזה קל.. סימתי לקרוא אותו בשלושה ימים וקיבלתי 95 במבחן <גם כן לאנה.. איזה ילדה בת 17 נורמאלית שרה שירי ילדים כשהיא מפחדת..!?>

Ophel McNeil

New member
שלושה ימים?!

באיזה קצב איטי אתה קורא?! לי לקח לקרוא אותו הפסקה ורבע שיעור (מצד שני, אני קוראת 400 עמודים ביום. ככה זה כשאתה אוהב ספרי פנטזיה....) ולשאלה שלך - ילדה שהיתה כלואה שלוש שנים באותו חדר. דווקא אהבתי.

Hogo Oneil

New member
אתם מדברים על מבחנים../images/Emo35.gif

היה לי החודש לפחות 3 מבחני אנגלית היסטוריה , תורה, ספרות, מה לא היה לי? אוף הכמה מבחנים

resputin

New member
אני שונא פנטזיה, כזאת.

וחוץ מזה, קראתי שלושה ספרים במקביל..!! "חדר" - מעיין חור מאחורי השעון המוזר ההוא עם הצלצולים..נקישות..? -אלוהים, הזכרון שלי הלך טוטאל..

resputin

New member
אוי נו באמת..

.. אני מכיר את תומר, מחבר האתר.. עשה לי טובה >>ספר צללים אתה מחבר, לא מישהו אחר. וגם יש לי את הספר שלו, על האומניות השחורות שהא המין מאמזון.. זה לא כל כך יקר.. בטח סתם לא הבנת נכון

resputin

New member
שני דברים

הראשון, נכון -באמת אמרתי שספר הצללים הוא שונה לכל אדם, והוא מחבר אותו -היא כנראה מתכוונת לספר כישוף רגיל, המלמד את התורות, נתקלתי כמה כאלה ומחירם לא יקר. השני, אלוהים הייתי קונה אותו, אני חושב שהטירוף שלי לסדרה הוא בעצם רק בגלל הספר, הוא גותי, עתיק ויפיפה, אני אוסף תמונות שלו בקצב מטורף ויודע לכתוב כל כתב שמוזכר בו...

למעלה