ספר הכנס

חומיחום

New member
ספר הכנס

יש למישהו פה מושג מה לגבי הספר של הכנס? אם הוא יוצא? מתי הוא יוצא? איפה יהיה ניתן להשיג אותו? ועוד?

bshuval

New member
תשובות לחלק מהשאלות

ספר הכנס כרגע בשלבי הכנה מתקדמים ויוצע למכירה בקרוב. את הספר ערך (בעבודה רבה וקשה!) גלעד נאור. ניתן יהיה להשיגו דרך המרכז הישראלי לאוריגמי. לגבי תוכן הספר: הספר מכיל הוראות לדגמים מאת יוצרים ישראלים (לדוגמה: מירי גולן, פול ג'קסון, גלעד אהרוני, גלעד נאור, סעדיה שטרנברג, ועוד) הספר מכיל הוראות גם למספר דגמים מאת אורחת הכבוד בכנס - טומוקו פוסה. הספר מכיל הן דגמים לקיפול מנייר אחד, והן דגמי חוליות מעניינים בנוסף, הספר מכיל מאמרים בנושאים הקשורים לאוריגמי מאת חברי המרכז (לדוגמה, גלעד נאור ואנוכי) וזה לא כל מה שיהיה בספר... הספר כתוב בשלוש שפות: עברית, אנגלית, וערבית. ההוראות חלקן מצוירות במחשב וחלקן מצוירות ידנית, אך כולן בדוקות ומובנות. זו הפעם הראשונה בעולם שיוצא ספר אוריגמי בשלוש השפות הללו גם יחד. בנוסף, זהו האוסף הראשון בעולם של דגמים מאת יוצרים ישראלים.

giladznaor

New member
ספר הכנס

טוב, אז כמו שבועז כבר ציין אני אחראי על אירגון הספר. תמונת המצב כרגע היא שהספר, מבחינת תוכן, בערך 99% מוכן. העיקוב המשמעותי ביותר כרגע הוא שמסיבות אישיות התרגום לערבית מתעקב. הספר עצמו יודפס באיכות גבוהה, ויכיל מספר עמודי צבע. עוד לא הוחלט סופית על התוכן הסופי שלהם, אבל תמונות מהכנס יהיו בכל מקרה. אני עדיין לא רוצה להתחייב על לוחות זמנים, כי עדיין צריך לפתור את בעיית הערבית ואין לי מושג כמה זמן כל העסק של בית הדפוס ייקח, אבל אני מאמין שעד סוף-השבוע, אחרי שאני אדבר שוב עם פול ומירי, ובתקווה גם עם המתרגמת, אני אוכל לתת פרטים יותר מדוייקים בהקשר זה. ניתן יהיה לקנות את הספר דרך המרכז הישראלי לאוריגמי. יש כל מיני דיבורים על CD שיינתן למי שהשתף בכנס בייחד עם הספר, אבל אין לי מושג מה קורה אם זה, ולדעתי בועז יוכל לענות על זה.

bshuval

New member
עוד דבר בקשר לספר

אם זה לא היה ברור מההודעות הקודמות, רציתי להבהיר שכולם יכולים לרכוש את הספר. כלומר - גם אם את/ה לא חבר/ה במרכז הישראלי לאוריגמי וגם אם לא היית בכנס, עדיין תוכל/י לקנות עותק (ויותר!) של הספר). לגבי הCD - כרגע הכל ברמת דיבורים ואין לי יותר מדי מידע שאני יכול לנדב בקשר לזה. כאשר יהיה לי יותר מידע, אפרסמו.

למעלה