ספר הדרכה ל-FS2004

סנטימנט

New member
ספר הדרכה ל-FS2004 ../images/Emo63.gif

קניתי את FS2004 וגיליתי לתדהמתי שהוא לא מגיע עם ספר! ממש לא נוח לקרוא את תוכן השיעורים מהמסך... מה עושים? אולי ניתן להשיג ספר (בעברית) של אחת הגרסאות הישנות יותר שלהם?

ספר בעברית אין סיכוי שתמצא...

אם אתה רוצה ספר יש אחד שבא עם FS2000, אבל גם זה לא יהיה קל להשיג וגם זה לא ממש אקטואלי... ומה רע מרכז ההדרכה ? הוא מעולה ! ואגב תמיד אפשר להדפיס אותו או חלקים ממנו...

סנטימנט

New member
אפשר אולי להוריד את כל השיעורים

מהאינטרנט בפורמט נורמלי שאפשר להדפיס?

Nighthawk ok

New member
לי יש ספר של גרסה

ישנה אמוד אני לא מוצא אותו כרגע אבל של גרסה שהיתה מתאימה לדוס והוא כתוב באנגלית חחח

p i c k l e

New member
אני מציע שאתה תתחיל לטוס ו...

כל פעם שתרצה ללמוד משהו או שאם לא תבין משהו אנחנו נעזור לך כאן בפורום בשמחה....ותאמין לי שגם מספר זה לא כך נוח ללמוד ואם אתה רוצה אפשר דרך אי סי קיו... שלי זה 222153498 והוא כתוב לי גם בפרטים....

סנטימנט

New member
העניין הוא שאני רוצה ללמוד להטיס

בצורה מסודרת. להטיס אינסטנקטיבית אני כבר יודע מהנסיון בסימולטורים ישנים... (להמריא, להנחית וכו' בלי בעיה). אבל אני רוצה להכיר את כל המושגים הטכניים של הטיסה, ללמוד לנווט, לדבר בקשר, להשתמש בכל המכשירים, בקיצור: להיות טייס סימולטורים מקצועי (אל תדאגו - אני אוהב את מגדלי עזריאלי במיקומם הנוכחי...). עצות?

הכי טוב מקצועי...

אני יגיד לך מה אני עשיתי, לא הפיתרון הכי נוח בעולם אבל חפיף, כל הזמן חיפשתי חומר לקריאה עם הסברים ונוסחאות ומה לא... כל הזמן הדפסתי את זה וקראתי עד שזה נכנס לראש. כיום יש לי חוברת עם איזה 800 עמודים עם הסברים, דפיות, צ'קליסטס ומה לא... שווה את זה...

Nighthawk ok

New member
יותר פשוט וקל זה

לפנות אלי קוראים לי עומר אני ידריך אותך קצת וי]נה אותך גם לקצת מאמרים באינטרנט איסיקיו: 1000757 MSN: [email protected] אם אתה רוצה יאהו אז בהודעה פרטית תשלח לי בברכה, עומר

למעלה