ספר בעברית

Shalom107

New member
ספר בעברית

אני מחפש ספר בעברית דווקא על מסדי נתונים.

רמה של מתחילים. (רקע או בלי רקע)

ואני מחפש אך ורק ספר ולא מקור באינטרנט. וגם בעברית.

הנושאים בכללי:
HTML/HTML5, XML, CSS, JS (JavaScript), AS2/3 (ActionScript 2 or 3), jQuery, AJAX, PHP5, SQL (MySQL/SQL), Photoshop, Flash

אבל פה זה פורום של בסיסי נתונים אז דגש על זה.

מה שמצאתי:

למד SQL ב-24 שיעורים
http://www.focus.co.il/sg_product~239-248~3~0.htm

אשמח לכל חוות דעת, ביקורת בונה, דעה.

pitoach

New member
יש לי ספרים לכל מה שאתה מבקש וכבר זרקתי

מעל 120 ספרים להערכתי בניקוי הקודם לפני איזה שנתיים/שלוש ועוד היד נטויה

הפעם בחרתי בדרך אחרת למכור אותם באתר יד שנייה (הכמות הרבה יותר נמוכה אבל עדיין אני רוצה להיפטר מאיזה 30-50 ספרים כדי לפנות 2 מדפים). אז אם אתה מעוניין לרכוש ספרים יד שנייה (במצב חדש עד רמה שלא נפתחו מעולם חלק) אז תשלח לי מסר אישי עם טלפון שלך

pitoach

New member
אני מניח שאת כל הספרים שביקשת ועוד הרבה,

יש לי בבית ארונות ספרים בכמות כמו סיפרייה קטנה אם לא יותר
וכרגע אני צריך לשחרר מדפים.

אין לי מחירון
אני לא חנות, אבל אני מניח שזה תלוי בכמות שתשחרר ממני ובסדרי גודל של 60-70% מהמחיר נראה לי הוגן מאוד (ספרי לימוד יד שנייה שהם ספרים בשימוש יום יומי ונחשבים במצב לא טוב נהוג לרדת עד 50% לידיעתי)

* אבל אם זה מעניין אותך אז בוא נעביר את הדיון לפרטי מפני שזה לא דיון ציבורי.

* שים לב!!
זו אינה המלצה ללמוד מספרים אלו או מספרים בעברית בכלל!

Shalom107

New member
אה אוקי

בכל מקרה אני מודה לך על ההצעה.

האמת היא שרק ספר אחד בעברית שמישהו פה המליץ לי MYSQL יכולות מתקדמות של הוד-עמי. וחוץ מזה מעניין אותי גם לדעת באנגלית אם יש טובים ולפי רמה.
ובא נגיד ככה שכבר אני מעדיף לשלם על משהו חדש (עדיין ספרים לא עולים הון-תועפות) אבל זה פשוט אני.

בתודה :)

pitoach

New member
זה שונה לחלוטין ממה שביקשת בהתחלה

ביקשת עברית במפורש וביקשת רשימה של נושאים וירדת עתה לנושא אחד

בכל מקרה בשביל ספר אחד אתה יכול לרכוש לבד באמת ולא שווה לנסוע. אני קיוותי שאתה משחרר אותי מ 20 ספרים לפחות בכל הנושאים שביקשת.

בהצלחה בלימוד בכל מקרה ואם יש בעיות בדרך אנחנו כאן כדי לעזור

pitoach

New member
אני אעלה פונקציית CLR למי שרוצה מחר

* אם אזכור

Shalom107

New member
אם באמת

יש לך מלא ספרים על כל הנושאים. וספרים איכותיים. אז כנראה שזה באמת ייעניין אותי.
אני לא הבנתי אותך נכון בהתחלה. חשבתי שאתה רצית למכור לי ספר. אבל עכשיו אני מבין שיש לך ספריה (גם לי-אבל קטנה של מדף/שתיים) ואני גם מבין שאלו ספרים מסודרים ואיכותיים. אז אני כן יכול להיות מעוניין כמובן עוד איזה חודשיים/שלושה בערך (שאני אסיים את הלימודים ויכנס לעבודה).

אם רק תוכל לכתוב את השמות של הספרים שאני אוכל לבדוק אותם באינטרנט.
בפורום הזה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=312&messageid=161397091 אתה יכול לראות את כל הספרים שאני מתעניין בהם.
אגב פתחתי את הנושא הזה עם כל הנושאים שאני רוצה עליהם ספרים.

מה שבטוח אני לא הולך לקרוא את כולם וגם לא בשנתיים הקרובות, מה שכן בטוח שאני כן הולך ללמוד אותם על הבסיס שלהם בגלל שאלו הנושאים שאותם למדנו בקורס.

התיכנון שלי: PHP באופן חזק לפחות בשנתיים הקרובות. MySQL/SQL מאוד מאוד חשוב לי DB ואני בטוח שאני הולך להעמיק בזה יותר מ PHP (הכוונה יותר מהשנתיים הבאות). AS3 אני הייתי רוצה לדעת ברמת הבסיס, לדעת איך זה עובד כמה שורות פקודה (פונקציות) וזהו (אולי שבועיים חודש) פלאש מעניין אבל לא בטוח עדיין כמה אני הולך להתעניין בזה ולכן רק רוצה לדעת בסיס (אם אי-פעם אני אקבל פרוייקט) ועוד לא יודע מה בכלל עדיין מצפה לי בנסיון עבודה. וכמובן צד לקוח שזה נושא מאוד מעניין וכנראה זה ישתלב עם הצד שרת איכשהו.

כמובן "תפסת מרובה לא תפסת" לכן אם יש לך באמת את הספרים בנושאים הללו באופן מסודר, ככה שאני יכול לעשות קנייה אחת וזהו אז אולי שווה לי.
מצטער על הכתב הארוך, פשוט אין לי נסיון בכתיבה (ספרות/דיקדוק) :)

בתודה :)

למעלה