ספרתי לכם כבר....

talila3611

New member
ספרתי לכם כבר....

שאני גרושה 3 חודשים + 2 ילדים אחרי 13 שנות נשואין. בעלי רצה להתגרש, הכיר מישהי (מזעזעת כמובן..) גרושה + 2 והתגרשנו די מהר כי הפעיל לחץ איום. כיום התקשורת שלנו גרועה. הדבר היחידי שנשאר לנו יחד פרט לילדים..זה המכירה של הדירה. והוא מערים קשיים (כנראה לא רוצה ממש למכור כי יודע שהיא תגמור לו גם את זה..). בקיצור, מה שאני רוצה לאמר שבימים האחרונים יש ביננו שיחות טלפון שמתחילות מסיבות ענייניות לגמרי ואז מתפתחות לכיוון אחר ויוצא שאני פשוט "מרצה" אומרת לו כל מה שאני חושבת, כל מה שלא אמרתי לו במהלך השנה האחרונה והוא פשוט מקשיב לכל מילה שלי מבלי לאמר מילה. ממש צמא לשמוע מה שיש לי לאמר. השאלה שלי - לי נראה שאדם שמתנהג בצורה כזו יש לו ספקות, הוא לא שלם עם עצמו. כי אם היה מאושר ושלם עם עצמו למה שישתין (תיסלחו לי..) לכיוון של הגרושה שלו שכל כך רצה להתגרש ממנה. האם זה הגיוני מה שאני אומרת ? כלומר אדם שטוב לו ושלם עם עצמו ואין לו ספקות, לא צריך לייחס חשיבות לאף מילה שלי לא ? מה אתם חושבים ?

רות 2

New member
ש...

בחרי לך מה שניראה לך הכי או מה שעם הכי אינך ממש רוצה להתמודד.... ---ש הוא שומע (אך בעצם לא מקשיב) כי מה שמעניין אותו זה להשיג האינטרס הנוגע לדירה. ---שהוא מנסה לייצב את מערכת היחסים שעד לאחרונה היתה עכורה ..ואין זה אומר שיש לו בכלל ספקות ---שהוא אדם שקול בוגר והגון ולכן כן מיחס חשיבות למי שהיתה אשתו /חברתו ואגב קטן קטנטן ביותר ... עם כל הכבוד להרצאות שלך וההתערבות (המבוקשת על ידו אמנם).... בסופו של דבר זה יכול להכניס אותךלפלונטר לא קטן באופן אישי... דאגי לאינטרס החומרי שלך ביחס ויכוח שלך ואחרי זה לאיזה מידה של חשיבות יש לכל ההרצאות שלך בעניו...

דמדומים

New member
כשאני חושב על כל המלל

המיותר הזה,עושה לי צמרמורת בגב.כבר ארבעים והזמן טס,מעדיף להשקיע אותו בדברים פרודקטיבים,מלקשש שעות בטלפון על מה היה למה ואיך,ביחוד לאור העובדה ששנה אחרי,דבר לא יראה דומה...פעם הבאה שמתקר,תגידי לו במקום,שיעשה סלט,או ישתוף את האוטו,,או אולי אפילו,שיתעלה על עצמו,יעשה טובה,וינקה המרזבים...אם כבר מצטער שלפחות יצא מזה משהו חיובי.

ערסlight

New member
יש דבר כזה.

זה כמו מסע. נגיד, הלכת כבר 20 קילומטר, אתה כבר הרוג ונשאר לך עוד 2. אתה אומר לעצמך... עוד 2 קילומטר, יא מנאייק, עוד קצת ונגמר. ...נותן המון כח.

SecondOpinion

New member
בלי לומר מילה?

תאמיני לי: הוא מניח את השפופרת על השולחן ומסתכל טלוויזיה. מידי פעם עובר ליד הטלפון ומהמהם משהו. את פשוט כל כך נלהבת בצדקנות שלך ובצורך להגיד שלא שמה לב.

ליאל212

New member
יכול להיות שלאחר שהם גרים ביחד הוא

הבין שהיא לא בשבילו. וכל הפרידה ממך היתה מיותרת והוא רוצה לחזור הביתה לאישתו הראשונה ולילדים שלו. את צריכה להצמד לתחושות שלך לאינטואיציות הנשיות שבך. וקודם וראשית כל, תחשבי טוב טוב אם את מוכנה לקבל אותו חזרה?!

למעלה