ספרתי לך

adam33

New member
ספרתי לך

ספרתי לך כיצד אני מגיע מהעבודה, בקשת ממני לתאר לך כל תנועה שלי. וכך לחשתי לך בעודי יוצא מהמכונית לעבר המעלית... " אני כעת ממשש את הכפתור של החולצה שלי, מחדיר את ידי ומלטף את הפטמות שלי הרגישות,פותח את דלת הבית, וכך שם את התיק ויושב בעל הספה" "מה את עושה כעת?" - שאלתי אותך.. אמרת לי שכעת חושך בחדר, את במשרד ומשוחחת איתי. בקשתי ממך לפשק את רגלייך..לתאר לי כיצד את רוצה כל כך לחוש אותי שם .. " אני כעת מוריד את כפתורי החולצה" תארתי לך כיצד אט אט כפתור אחר כפתור הנני משיל את חולצתי מעליי.. " כעת המכנסיים" לחשת בכל כל כך מפתה באוזני.. " אני פותח את הרוכסן ומוריד אט אט את מכנסיי, מביט על הבליטה של אברי מבעד לתחתונים כמו רוצה לפרוץ , להיות זקור ללא כל מחסום" " ואת?" שאלתי . " אני? אהה..אני כעת מחדירה את אצבעותיי מבעד לתחתונים ולמכנסיים, מרגישה כיצד אני מרטיבה , רטיבותי מתפשטת , לחלחותי מבעד למדים שעליי" ספרתי לך כיצד אני חופן את הבצים , מגשש לעבר אברי.. "גע בו בבקשה אני רוצה לשמוע את שיקשוק ידך על האיבר" נעתי מעלה מטה, חפנתי את האיבר, ספרתי כיצד אצבעותיי עוטפות את העטרה, כיצד הלחלוחית בקצה החריץ בעטרה" שמעתי אותה גונחת, מאוננת, לוחשת לי להמשיך. " רוצה שתגעי באחורייך, רוצה שתרגישי אותי מתחכך בין רגלייך, מחליק מעלה מטה" הרגשתי שהיא כבר אינה חלק ממני, מאוננת לעצמה, אין דמותי בין רגליה אלא אברי הבוער החם והרטוב שאמצה היא לתוכה בין רגליה.. חשתי את הביאה שלי קרבה ובאה.. שמעתי אותה צועקת בלחש " כן מתוק כן חמוד כן כן תמשיךךךך" רציתי לדעת אותה כבר, תארתי באוזנה כיצד אחוריי רוקדים מעלה מטה ימינה שמאלה ולו רק בכדי שאברי יחליק מסביב מעלה מטה לדגדגנה.. לפתע שמעתי את המתיקות בקולה, את הגניחות והבכי לאחר מכן. " אני גומרת אני גומרת " ועוד גניחות לא מוסברות שרק השקט שבא לאחר מכן הצביע על כך שהיא חוותה משהו לא מוסבר ולא רגיל בחייה.. כעת היה תורי..אך ההנאה והחיוך בקולה לאחר מכן נתן לי להבין שבעצם זה כבר לא חשוב.. העיקר שהפעם היא חוותה משהו ממני..משהו שבודאי הותיר בה הכרה מלאה לנשיותה ולגופה הבשל.. חייכתי אז..מחייך גם עתה..

מתלטפת

New member
אהבתי את ההתייחסות../images/Emo45.gif

כל הדרך אל... מרגישים כיצד אכפת לך ממנה הגירוי שלך היה מרוכז בגירוי שלה מולך בתאווה שלך, הרווחת בגדול. היא גומרת בשבילך היא גומרת כי היית אתה, איתה. נשארת בשבילה עד הסוף.. ונשארת כשחצי תאוותך בידך ובכל זאת הרגשת טוב. כן זה ככה לתת מכל הלב לתת גם כשאתה רעב לתת כי כך אתה המקבל לתת ולא בשביל לקחת לתת.

למעלה