ספרס VS קליפרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
ספרס VS קליפרס

לא, לא מדובר ביחד הכוחות ביינהן אלה במהלכי הקיץ האחרון.
עברתי על מה שהקבוצות בליגה עשו במהלך הקיץ ונראה לי שהספרס והקליפרס עשו את המהלכים הכי משמעותיים (תקנו אותי אם אני טועה)

אז מה שתי הקבוצות האלה עשו?

ספרס
בראש ובראשונה, החתימו את למרכוס אולדריג' שהוא כנראה הפרס הגדול ביותר של הקיץ הזה.
בנוסף, הם הביאו את דיוויד ווסט ולא פחות חשוב, השאירו את מאנו, קוואי, דני גרין וטים דאנקן הבלתי נגמר.
למעשה הספרס השאירו את השלד העיקרי שלהם וחיזקו אותו באולדריג' ו-ווסט שזה חתיכת חיזוק.

קליפרס
הקליפרס הביאו רשימה ארוכה של שחקנים חדשים שהבולטים שבהם הם כריס פול וג'וש סמית אבלחוץ מהם הם גם צירפו את ווסלי ג'ונסון, צ'אק הייז, קול אולדריך ופאבלו פריג'יוני.
בנוסף, הקליפרס גם עשו טרייד עם שארלוט שהביא להם את לאנס סטיבנסון.
וכמובן שאסור לשכוח את ההחתמה של דיאנדרה ג'ורדן על חוזה חדש (ומאוד מתוקשר)

כשמסתכלים על הסגלים של שתי הקבוצות האלה, קשה שלא להתרשם מהמהלכים המבריקים שלהם במהלך הקיץ הזה אבל אני תוהה מי מהן התחזקה יותר בטווח הארוך והקצר?
למי המהלכים הללו ישתלמו ומי תתחרט?

דעתכם?

picki23

New member
הקליפרס

&nbsp
האופן השיטתי והמדויק שבו הספרס ישחקו לא ישאיר מקום לאגו בקבוצה והם כרגע הכי ורסטיליים שיש כך שמאד מעניין ומלהיב לחשוב על מפגש פסגה כזה או אחר. הנק' חולשה שלהם הם טוני פארקר ומאנו כך שאם משהו יתנקם בהם כנראה זאת תהיה הזקנה שאנחנו מדברים עליה כבר 10 שנים...
&nbsp
אבל הקליפרס, חשופים במקומות הישנים והחדשים.
&nbsp
ג'וש סמית יבוא מהספסל ויהיה נהדר בהגנה ואולי גם בהתקפה אבל לאנס סטיבנסון הוא שחקן לא יציב שאם אתם עוקבים אחירו באינסטגרם כמוני אתם מבינים שהוא עסוק בלרכב על משהו שאני לא יודע לנקוב בשמו... הוא עבד המון באימונים והוא פשוט הפסיק להעלות תמונות ככה שהוא הפסיק להתאמן כנראה חחחח (התאמן על הזריקה משלוש המון).
כל שאר השחקנים לא שווים כלום על הנייר וכשאוקלהומה תעמוד מולם או הספרס או יוסטון אני לא רואה איך הם מתמודדים בלי מפלצתיות של הכוכבים.
&nbsp
מצד שני יכול להיוס שלאנס סטיבנסון יחזור להיות מה שהיה באינדיאנה ואז אולי יצא מזה משהו טוב.
&nbsp
ככה או ככה אני לא חושב שהקליפרס באמת עשו שינוי משמעותי או שיפור. זה יכול לשחק נגדם גם לג'וש וגם ללאנס היו תקופות פחות טובות.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
קצת מצחיקה ההשוואה הזאת

בין הפרנצ'ייז הכי מוצלח של שנות ה2000 בכל ענפי הספורט לבין אחד מהארגונים היותר כושלים ולוזריים שיש. מי שרוצה להמר שהעונה זה ייראה אחרת, שיהיה לו בהצלחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זאת לא השוואה בין הקבוצות

אלה השוואה בין המהלכים שהם עשו בפגרה.
ההבדלים בהצלחה של המועדונים ידועים לכולנו : -)

FrecCo

Active member
כרגיל המערב לוהט

פול והקליפרס רצים על זה השנה בכל הכוח, הארדן רוצה את זה לא פחות מהם,
ראסל ו-KD יודעים שהם לא הופכים לצעירים יותר והשנה צריכה להיות השנה שלהם,
גולדן סטייט כנראה עדיין הקבוצה הכי טובה בליגה על הנייר,
אבל סן אנטוניו עשו את החיזוק הכי משמעותי כדי להביא טבעת אחת אחרונה לטימי לפני הפרישה והשנה אני לגמרי מאמין שהקבוצה שלי פייבוריטית שוב לצאת מהמערב (שנה שעברה הלכתי עם OKC/גולדןׂׂ).
כולם רבים על הזכות לפגוש את לברון ובלאט בגמר
&nbsp
לשאלתך, הקליפרס הביאו הרבה שחקני חיזוק לא משמעותיים במיוחד ולא קבוצתיים (סטיבנסון וג'וש סמית? הם כנראה ה"סוליסטים" הכי גדולים בליגה)
סן אנטוניו הביאו פרנצ'ייז פלייר. אין בכלל תחרות. וליתר ביטחון גם החתימו שחקן פיזי שזה בדיוק מה שחסר להם. כשיהיו מכות נגד קליבלנד ותומפסון, סן אנטוניו יכולים סופסוף להחזיר.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
איפה קראת את זה?

אני לא מוצא את זה בשום מקום

בוואלה ספורט

http://sports.walla.co.il/item/2889842
חפש בגוגל ותמצא אתרים אחרים שמדווחים על זה

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן, הרגע קיבלתי התראה באפליקציה של הnba

רק בן 60
עצוב מאוד!!!

Or Amit

New member
קודם כל

פול פירס, לא כריס פול

ההבדל הוא שהקליפרס מרגישים שהיו חסרות להם חתיכות בפאזל והם מנסים למצוא אותן, פירס אמור לתת את המנהיגות ולמנוע מלט-דאון נוסף כמו שראינו מול הרוקטס. ג'יי סמות' הוא מחליף עדיף לגבוהים על פני מה שהיה בעונה שעברה, הייז ואולדריך אמורים גם כן לספק דקות מנוחה שהיו חסרות לקליפרס שנה שעברה.
לאנס הוא הימור, אם הוא יתפוס אני משער שהקליפרס יחפשו להעביר את קרופורד - שהוא כרגע ה-odd man out - בשביל מישהו אחר לקראת הפלייאוף.

סן אנטוניו לעומת זאת לא מחפשים להוסיף חתיכות אלא לשלב אותם במערך הקיים. אלדריג' מגיע כשחקן בשיאו לרשת את דאנקן ויחד עם גרין וקוואי יהווה את הגרעין החדש. ווסט הוא עוד גבוה שישתלב טוב במערך שם.
במילים אחרות - הקליפרס חיפשו לפתור בעיות, בסן אנטוניו מנסים למנוע אותן

למעלה