ספרי STARWARS

Master Yoda

New member
אני קראתי אחד או שתיים.

דיי בולשיט לדעתי. אם אתה רוצה מידע נוסף על מלחמת הכוכבים (מעבר לסרטים) שיהיה לפחות נכון ולא משהו שאיזה אחד המציא.

מה פתאום

העולם של STARWARS בנוי הרבה יותר מהספרים מאשר הסרטים והספרים לא מתנגשים עם הסרטים או עם ספרים אחרים הכל יוצר עלילה אחת גדולה. (בגרסה המחודשת של STAR WARS אפילו שמו כמה דמויות שהומצאו בספרים) Coruscant הומצאה בספר!!

הספרים ברובם בכלל לא מוכרים בארץ

וחבל, כי הם מרכיבים את רוב הפאנדום. אני אבל משתדל להתעלם כמה שיותר מה- EU.

Master Yoda

New member
אין לי נושא

רוב הספרים אבל הם סתם אנשים שהמציאו עלילה משלהם - ואין להם שום קשר ללוקאס. זה דרק.

jakecarter

New member
תיקון טעות

את הספרים כותב לוקאס ולא מישהו שממציא אתם דברים!

Manic Subsidal

New member
שאלה בקשר לספרים

נכון יש את סדרת הספרים המפורסמת של מלחמת הכוכבים, שאני בטוח שרובכם קראו או לפחות מכירים אותה. אז השאלה שלי היא, איפה היא משתלבת מבחינת הטיים-ליין?

תלוי לאיזה ספרים אתה מתכוון

לוקאס כתב ספר אחד בלבד - "מלחמת הכוכבים". את הספרים של הסרטים (הנקראים "נובליזציות") כתבו אנשים אחרים לפי התכתיבי עלילה שלוקאס כתב. כל שאר הספרים, ספרי ה- EU למיניהם, לא נכתבו על ידי לוקאס ואפילו לא עברו דרכו, אלא עברו דרך נציג של החברה, של לוקאספילם, שאישר שהכל בסדר עם הסיפור.

הספרים נכתבים עי סופרים כמו

roger macbride allen kevin j. anderson timothy zahn ועוד רבים אחרים וטובים הם אומנם עוברים אישור של לוקאס ושות. אבל הם לא נכתבים על ידו

קארתי כבר יותר מ- 10 ספרים

ומאוד נהנתי מהם. את רובם קניתי בבריטניה כי פשוט אין אותם בארץ

הספרים מצויינים

והם ללא ספק המרכיב העיקרי של הסדרה. קניתי הרבה בEBAY ולפעמים אפשר לראות ניצוץ שלהם בסטימצקי

למעלה