ספרי תווים

1Reebok

New member
ספרי תווים

רציתי לדעת אם קיימים ספרי תווים ללהקת The Who ופינק פלויד. לפינק פלויד - ספרים עם עיבודי פסנתר. ל-The Who - העדפה על ספרים עם עיבודי פסנתר, אבל גם רק לחן+אקורדים יספיקו.
רבה מראש.

Bardogo14

New member
ספרי תווים

פינד פלויד יש לי את דארק סייד וויש יו וואר היר. דה הו תוציא משמיעה או תעזר במורה שלך. בהצלחה.

1Reebok

New member
...

אין לי שמיעה אבסולוטית, גם לא למורה שלי, שאני בספק אם מכירה אותם.

yotamn9

New member
לא צריך שמיעה אבסולוטית כדי להוציא

שירים משמיעה.

1Reebok

New member
אם רוצים לעשות את זה כמו שצריך,

אז, כן, צריך.. ואת זה אני רואה בכל האתרים שנותנים למי שמוציא אקורדים משמיעה להוסיף את האקורדים למאגר, וחלקם פשוט ממציאים שטויות.

yotamn9

New member
לא נכון

כשלמישהו יש שמיעה אבסולוטית זה אומר שהוא מסוגל לזהות צליל בודד, ללא שום קשר בינו לבין צלילים אחרים. אדם ללא שמיעה אבסולוטית לא מסוגל לזהות את הצליל שהוא שמע ללא הקשר בינו לבין צלילים אחרים. ולרוב הוא יוכל להבחין רק במרווחים בין הצלילים השונים, ומרווח לא נכון הוא יזהה כזיוף. בשביל להוציא קטעים משמיעה, לא צריך את זה. כל מה שצריך זאת אוזן טובה וגיטרה ביד שעוזרות לך למצוא את התו המתאים. ועובדה שאני ועוד הרבה אנשים שאין להם שמיעה אבסולוטית עושים את זה יופי. כמובן שעם שמיעה אבסולוטית זה יותר קל.

1Reebok

New member
שמיעה אבסולוטית היא אבסולוטית,

לא רק תו בודד, אלא גם אקורדים היפוכים מרווחים וכל מה שנלווה. גיטרה אין לי, יש לי רק פסנתר, ועם שירים מסובכים זה עדיין קשה מאוד, גם עם גיטרה. לא הייתי מצפה ממישהו להוציא את האקורדים של עטור מצחך משמיעה.

yotamn9

New member
יש ומקרים ויש מקרים

יש שירים שאפשר להוציא מהר ויש כאלו שבלתי אפשריים... בכל מקרה, הייתי תקוע על המחשבה שאתה בכלל נגן גיטרה, אז אני לא יודע כ"כ איך זה על פסנתר. אבל תעזר במורה שלך. כשיש קטעים שאני נתקע איתם לבד, אני עובד עליהם ביחד עם המורה.

jonXD

New member
לא חייבים שמיעה אבסולותית אבל מאוד

רצוי חוץ מזה אפשר גם לפתח את זה

למעלה