ספרי פרלינים

chocolates

New member
ספרי פרלינים

היי קניתי בעבר שני ספרים מקצועיים: belgian pralines by roger greets, au coeur des saveurs by fredric bau ועכשיו אני רוצה לקנות את fine chocolates יש למישהו את הספר הזה? אם כן, מאיפה הזמין והאם הוא שווה משהו? אני מחפש ספר עם מתכונים טובים ומעניינים לגנאשים.

chocosan

New member
עזוב ספרים

ברגע שאתה מבין את עיקרון הגאנש- מה מותר ,מה אסור, ואיך להרוס גאנש(ככה לא תהרוס אותו יותר) אתה תוכל ליצור את הזאנר שלך- וזה לוקח הרבה ניסיונות. אם אתה מחפש לעשות עסק אז לך על זה בלי פחד הרי אנו חיים רק פעם אחת- אני חזרתי לארץ לפני שנה אחרי 8 שנים בחול וגם פתחתי עסק במחסן שלי והתחלתי מבסטות- והיום יש לי מטבח של 200 מ"ר אז שווה קודם להכיר את השוק- לדעת לאן אתה! רוצה שהעסק שלך ילך ופשוט תתחיל בלי לחשוב יותר מידי- אם יש לך שיווק טוב אז אתה יכול להצליח לא משנה מה- אבל אם אין לך שיווק בכלל אז פשוט תדחוף את המותג שלך לכל מקום עד שתראה מספיק עבודה כדי להשקיע על עסק- אבל על תלך ישר לקנות הכל ולזרוק את הכסף שלך צריך לעשות את זה בשלבים ובחכמה. רק תמיד תזכור- יש ימים טובים ויש ימים לא הכי טובים- אבל אסור להיתיאש המשך יום מתוק אשרסאן

מני.ת

New member
אני חייב לחלוק על דעתך אשרסאן ../images/Emo20.gif

אתה כותב שזה לוקח הרבה נסיונות כדי להצליח, קריאה ולמידה מספרים יקצר מאד את התהליך, מדוע לא ללמוד מנסיונם של אחרים? גיטרה אפשר ללמד לבד אבל הלימודים יהיו הרבה יותר מהירים עם מורה. אני כן חושב שצריך לחשוב לפני מעשה ולא לירות מהמותן, כנראה וזה מתאים לך ועובדה שאתה מצליח מאד, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד עם כל אחד, את החוקים של מה מותר ומה אסור (ויש לא מעט כאלה) בהכנת פרילינים והתעסקות עם שוקולד כדאי ללמוד מאלה שניסו וחולקים עמנו מנסיונם , חיי מדף למשל, עניין לא פשוט שלא הצלחתי ליישם לבד אלא הייתי צריך את עזרת הספרים. לפעמים אתה קונה ספר ומיישם רק דבר אחד מתוכו וזה לבד מצדיק את ההשקעה באותו ספר. אבל זו רק הדעה שלי )-:

טליW

New member
מני, שכחת להגיד...

שאתה ממליץ על הספר הזה, כ"הספר" (בה' הידיעה).

מני.ת

New member
../images/Emo65.gif נכון ../images/Emo65.gif

אני לא מכיר הרבה ספרים, יש לי כמה. מאלה שיש לי וספציפיים לשוקולד הייתי ממליץ על הספר הזה.

chocosan

New member
מקבל את התגובה

מקבל את התגובה אך לפי דעתי ניסיון אישי וידני לא עובר או מורגש בספרים נכון שצריך לקרוא ספרים אך בישביל הטבח\שוקלטייר\קונדיטור- המתחיל- הספרים יראו בסינית ואין טעם לעבוד לפי מתכונים אם אינך יודע את הבסיס. עדיף לקרוא ספר שלם על קקאו או שוקולד או סוכר או כל מרכיב בסיסי אחר ולהבין את המרכיב הזה מאשר לקנות ספר מתכונים של שף מפורסם שלא מראה לך בזמן אמת את מה שקורה. חנוכה שמח ומתוק אשרסאן

netany

New member
הזמנת הספר

ראה את ההודעה שלי למטה ("הזמנת הספר לישראל"). אני מאוד אהבתי את הספר. יקר אבל מקצועי מאוד, החל מהסברים מפורטים על חומרי הגלם והתהליכים השונים, ועד למתכונים מגוונים.

למעלה