ספרי ניווט

ספרי ניווט

אני מתכנן להכנס לעולם הניווט בשטח (למטרת טיול ולא תחרות), על אופניים כמובן. בקרוב ארכוש גם GPS, אבל עוד לפני כן אני רוצה ללמוד לנווט בעזרת מפה ומצפן. את מושגי היסוד אני מכיר, אבל הייתי שמח לקרוא ספר שמפרט על ניווט בשטח. האם מישהו יכול להמליץ על ספרים טובים (אפשר גם באנגלית) ללימוד של עקרונות ניווט (עם מפה, מצפן ואם אפשר גם GPS)? אגב, עדיף שיהיה אפשר לרכוש בארץ אבל אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. תודה, דרור.

omer g

New member
מקווה לעזור

שלום דרור ברוך הבא לפורום אני מכיר מספר מקורות כתובים ללימוד הניווט הרגיל 1. מאוד פשוט פה בפורום תחת מאמרים נמצא מבוא שכתב ארז אזרחי ובו עקרונות הניווט 2. ליצור קשר עם איגוד הניווט אני בטוח שיוכלו לעזור לך. 3. אני יודע על ספר שראיתי פעם בסטימצקי ובו ישנו הסבר איך לגשת לניווט והסברים עם מפות וכל מיני דברים נחמדים יכול להיות שיש עוד מקורות. אבל הכי טוב ללמוד ניווט זה להגיע ולהתנסות בשטח. כרגע ישנה פגרה בניווטים - חוזרים בספטמבר ואתה כמובן מוזמן לגבי לימוד על GPS נראה לי שתקבל תשובות טובות באתרים של רכבי 4X4 מקווה שעזרתי בהצלחה עומר

גדמט

New member
ספרי ניווט

ספר ישן אבל יסודי וממצא לנושא הניווט (לא ניווט תחרותי) הוא ספרו של הלל בירגר (אם איני טועה) -טופוגרפיה.

למעלה