ספרי מסע

ספרי מסע

אני מחפשת להרחיב את האוסף שלי- ספרי מסע וספרי מטיילים כגון- בחזרה מטואיצ'י, לא חזר מגלפגוס, צברים על דרך המשי, מסע בפירינאים, וכו'. איזה עוד ספרים כאלה קיימים (בעברית), והאם יש לכם המלצות מיוחדות?

eitman

New member
ספרי מסע

לא לפי סדר החשיבות או מועד ההוצאה לאור: הרפתקאה הודית / דודו דיין - מסע להודו כשפים בוונקבמבה / צור שיזף - סיפורי מסעות בעולם דרך המשי / צור שיזף - מסעות באסיה הדרך לאושר / צור שיזף - סיפורי מסע במדבריות קנה לך בודהא / ג'ף גרונוולד - מסע בקטמנדו חידת הלוטוס / ניסים אמון - רומן מסע בהודו ללא גבולות / גבי בבלי - סיפורי מסעות באסיה ואפריקה מסע בפירנאים / מנחם מרקוס - מסע בין צרפת לספרד יבשת בתרמיל / אריאל בר - מסע אחר בדרום אמריקה נו בי מי / ארי סלונים - הרפתקה בניגריה ספארי / ד"ר אבנר שרגיל - מסע למזרח אפריקה מאנטארקטיקה עד פפואה / דידי מנוסי - ספר המסעות של דידי מנוסי סיפורים קטנים על טיולים גדולים / יוסף ג'קסון - מיומנו של מדריך מציאת מצרים / עמוס אילון - חוויות מסע במצרים בסין זה אחרת / רות שמיר - רשמי מסע של ישראלית הרפתקאות ירוקות / אורי ברנשטיין - טיול באירלנד לונדון בפיתה / ליעד שהם - שנה של סטודנט בלונדון מאת שליחנו בלונדון / מנחם מיכלסון - סיפורי שליח עלייה בבריטניה גלויות לונדוניות / ירון פריד - המיטב מ"עכבר העיר" ישראלים בחצר סט. ג'יימס / חנוך ברטוב - שנתיים בשגרירות בלונדון רגע של חו"ל / יורם אפק - סיפורים קטנים על חו"ל

וואו ../images/Emo12.gif תודה

וכולם ספרי מסע? לא מדריכי מטיילים או משהו? איפה אפשר להשיג אותם? יש פה ספרים שמעולם לא נתקלתי בהם ואני עוד אספנית ספרים כפייתית.

eitman

New member
ספרי מסע

אלו ספרי מסע ו/או התרשמויות ממקומות בחו"ל, מסיפרייתי. אם את רוצה פרטים נוספים, צרי איתי קשר לדוא"ל : [email protected]

oren*

New member
את שני הראשונים ברשימה שלך קראתי

אינספור פעמים.

למעלה