ספרי מנגה ביפנית

• פותח הנושא tkhti
  • פורסם בתאריך

tkhti

New member
ספרי מנגה ביפנית

שלום רב לאחר שהות ארוכה ביפן (כ17 שנים) חזרנו לישראל. בתי חזרה ללימוד באוניברסיטה ביפן והסכימה להיפרד מאוצר ספרי המנגה שלה..... ברשותנו קרוב ל100 או יותר ספרי מנגה ביפנית מקוריים מיפן . אני תומכת בעמותה לילדים עם צרכים מיוחדים בעיר מגוריי והתמורה בעד הספרים תלך לעמותה זו. אבקש לפנות אליי במסרים אישיים . (דרך אגב מאד נחמד לראות את ההתכתבויות שלכם ומוכרחה לציין שיש בינכים חברה עם רמה גבוהה ויפה של יפנית אני בעלת תעודת 1KYU במבחן הידע היפני למי שמעוניין לדעת.)

herouth

New member
ברוכה השבה לפורום.

מקווה שתישארי בסביבה, אנשים עם ידע ביפנית ו/או שהיו ביפן מאוד מועילים לדיון. בחודש שעבר ביקשתי שאנשים יכתבו יותר ויהיו פחות פסיביים, ונשמח אם תצטרפי לדיונים בעצמך. אם בא לך לספר איך מצאת את עצמך ביפן, ומה החזיר אתכם לישראל אחרי 17 שנה, נשמע לי מאוד מעניין. והבת בטח מרגישה יותר יפנית מישראלית, לא? לגבי הספרים, אולי תתני רשימת כותרים/מחברים? אם את מתעצלת, הכי קל להעמיד את הספרים בשורה ולצלם אותם עם טלפון/מצלמה כך שיראו את הגב שלהם, ואז להעלות את זה לכאן.

LucyXX

New member
בעד רשימה של כותרים/מחברים

tkhti

New member
תודה רבה

הוריי היו בשליחות וכך התגלגלתי ליפן בצעירותי. בעלי הראשון היה יפני אבי ביתי הלומדת שנה ג' פסיכולוגיה בטוקיו (אוניברסיטת מיג'ירו) ביתי למדה כאן שנתיים י"א וי"ב ולא מצא חן בעיניה מן הסתם המנטליות כאן
כרגע אין לעיסוקי קשר ליפן ולכן גם לא התפנתי לפורום הנחמד שלכם. ייתכו שבאמת אצלם את הכותרות של המאנגה בעבורכם אך זה יקרה רק בסופ"ש אני מאד אוהבת פרטיות ולא אוהבת את ה"רכילות האינטרנטית" אני בחצי התקליט השני של חיי
לכן אם יש שאלות ספציפיות ואוכל לענות אענה אבל רק במסרים, תודה על ההבנה

innocence

New member
אולי לפרויקט הספריה של אמא"י?

אני לא יודעת אם יש להם צורך בכותרים ביפנית, אבל אולי. זה הדף של האגודה בפייסבוק, ואם אין לך איך לראות אותם בפייסבוק, אני אתן לך איש קשר:)

למעלה