ספרי מחזור 2003. עוד הוכחה לכך שט'5 רוקס
F FRENZalY New member 10/11/03 #5 רק עכשיו הבנתי.. כמה מטומטם כל הרעיון הזה היה, לא רק בגלל שהציור והתמונה שלי יצאו חרא, גם בגלל שלא ראיתי דבר אחד שבישבלו שווה להוציא את זה! בזבוז כסף אחושילינג...
רק עכשיו הבנתי.. כמה מטומטם כל הרעיון הזה היה, לא רק בגלל שהציור והתמונה שלי יצאו חרא, גם בגלל שלא ראיתי דבר אחד שבישבלו שווה להוציא את זה! בזבוז כסף אחושילינג...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/11/03 #8 לא... מפתאום.. זה בחינם ../images/Emo13.gif כמו הכל ^_^ יאללה עפתי להביא את אח שלי משדה"ת! ^_^
N NiKi†a New member 11/11/03 #13 חחחחחח....ובישיבת צוות דיברנו על מומינים, אז אמרו שהם לבנים מידי או משהו כזה...אז טל צפריר הגיב- ולמה אין מומינים שחורים?! אז הודענו לו שדווקא יש...
חחחחחח....ובישיבת צוות דיברנו על מומינים, אז אמרו שהם לבנים מידי או משהו כזה...אז טל צפריר הגיב- ולמה אין מומינים שחורים?! אז הודענו לו שדווקא יש...
S Sivush New member 11/11/03 #14 חחחחח הישיבות צוות ../images/Emo44.gif בחודש האחרון ללימודים (של כיתה ט') בכלל לא נכנסנו לשיעורים... היה ממש כיף לעבוד עליו. ויצא לנו דיי בסיייידר........לא?
חחחחח הישיבות צוות ../images/Emo44.gif בחודש האחרון ללימודים (של כיתה ט') בכלל לא נכנסנו לשיעורים... היה ממש כיף לעבוד עליו. ויצא לנו דיי בסיייידר........לא?
T Tapuhi New member 12/11/03 #24 איך אהבתי "ישיבות צוות" זה בעצם היה תירוץ לשבת בחדר מורים עם שוקו ולריב עם חפי.
N NiKi†a New member 12/11/03 #26 כן רק שפה זה עדי מדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת וזה משעמם.
כן רק שפה זה עדי מדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת וזה משעמם.
G gootit או משהו New member 11/11/03 #16 בזבוז זה בזבוז, בזבוז מוחלט של כסף וזמן ועצים מסכנים שהפכו אותם לנייר בשביל הספר מחזור שנראה ככה. וואי וואי אני פאנקיסטית (שקטה) ששומעת הבי-מטאל תכלס זה היה מצחיק לקרוא את זה..
בזבוז זה בזבוז, בזבוז מוחלט של כסף וזמן ועצים מסכנים שהפכו אותם לנייר בשביל הספר מחזור שנראה ככה. וואי וואי אני פאנקיסטית (שקטה) ששומעת הבי-מטאל תכלס זה היה מצחיק לקרוא את זה..