ספרי מחזור 2003.

Mooa-Numi

New member
ספרי מחזור 2003.

עוד הוכחה לכך שט'5 רוקס

ofrikit

New member
לי אין תמונה

וכתבו עלי משו שבמיוחד ביקשתי שלא יהיה \: זונות

FRENZalY

New member
רק עכשיו הבנתי..

כמה מטומטם כל הרעיון הזה היה, לא רק בגלל שהציור והתמונה שלי יצאו חרא, גם בגלל שלא ראיתי דבר אחד שבישבלו שווה להוציא את זה! בזבוז כסף אחושילינג...

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא... מפתאום.. זה בחינם ../images/Emo13.gif

כמו הכל ^_^ יאללה עפתי להביא את אח שלי משדה"ת! ^_^

NiKi†a

New member
חחחחחח....ובישיבת צוות דיברנו

על מומינים, אז אמרו שהם לבנים מידי או משהו כזה...אז טל צפריר הגיב- ולמה אין מומינים שחורים?! אז הודענו לו שדווקא יש...

Sivush

New member
חחחחח הישיבות צוות ../images/Emo44.gif

בחודש האחרון ללימודים (של כיתה ט') בכלל לא נכנסנו לשיעורים... היה ממש כיף לעבוד עליו. ויצא לנו דיי בסיייידר........לא?

Tapuhi

New member
איך אהבתי "ישיבות צוות"

זה בעצם היה תירוץ לשבת בחדר מורים עם שוקו ולריב עם חפי.

NiKi†a

New member
כן רק שפה זה עדי מדברת ומדברת

ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת ומדברת וזה משעמם.

בזבוז

זה בזבוז, בזבוז מוחלט של כסף וזמן ועצים מסכנים שהפכו אותם לנייר בשביל הספר מחזור שנראה ככה. וואי וואי אני פאנקיסטית (שקטה) ששומעת הבי-מטאל :) תכלס זה היה מצחיק לקרוא את זה..

למעלה