ספרי החשבונות

ספרי החשבונות

אבקש מהנהלת הפורום לסור למשרדי לצורך בדיקת ספרי החשבונות, מכיוון שמסתמנת מגמה קלוקלת של קבלת תשלומים מחברי האתר הזה. אינני מבינה מדוע אתם מבזבזים את זמנכם בכתיבת הודעות כאשר הינכם יכולים לצאת ולעבוד בשדה ולהנות מפרי האדמה. מכיוון שהנני חדשה בתחום הרשת הבינלאומית (יש הקוראים לזה אינטרנט), אבקש לדעת מה פירוש המילה פורום. האם זו הטיה של המילה פורים, וכל אחד כאן הוא דבר והיפוכו. אני מבקשת לקבל תשובות עוד לפני שהכנסת תצא לפגרה.

אינני מבינה.

הוזמנתי לכאן על ידי משתמש בשם דוד דאור - או שאולי דור. אינני יודעת , זכרוני אינו עוד כתמול שלשום. תמהני האם זה הוא היחס לו זוכים ישישים בארצנו, על אחת כמה וכמה ראשי ממשלה בפוטנציה. והנני עדיין מצפה לסיפרי החשבונות שעדיין לא הגיעו אל שולחני.

זה בסדר, גם אלי מתנהגים לא יפה על

אף גילי הקשיש, וגם אני זוכה ליחס רע מהמשתתפים הצעירים בפורומיןם. ברוכה הבאה, אנחנו הזקנות צריכות לדבוק אחת בשניה!

אינני בטוחה.

מבדיקה במוספי סוף השבוע של עיתון על המשמר, אני מגלה כי את זמרת ונותנת מקולך למען חיילנו הצעירים אשר על המשמר. בבדיקה מאומצת של תמונתך (אני באמת חייבת להחליף משקפיים) גיליתי שאת הרבה יותר צעירה (אך אני יותר שעירה) ממני, ולכן לא ברור לי מדוע הינך חושבת שאנו בנות אותו גיל. אני יכולה להיות אימך, סבתך, או אימך של סבתך (מה שלומה, באמת?). אליי עד עתה מתנהגים בנימוס וביראת כבוד. אחרי הכל, לא כל יום מגיעה לחווה (פארם, כן?) ראש ממשלה.

אקווה

New member
זהבה´לה

חשבתי שעברית זו שפת האם שלנו, ובתור ראש ממשלה באימפוטנציה, דבר ראשון שהיה עלייך לעשות זה לעברת את שמך. בכל מקרה - ספרי החשבונות חבויים במעמקי הכספת, החבויה בעצמה במעמקי הים השחור/האדריאטי/האטרייתי, ולכן קלושה התקווה כי יגיעו אלייך. חוץ מזה - מישהו נוסף שם לב לזה שהניסוחים של זהבה´לה נורא מזכירים ניסוחים של מישהי אחרת מהפורום???
<לא שמעתם את זה ממני>

אכן בעיה.

בתחילה חשבתי לקרוא לחבריי השוטרים הבריטיים כדי שיקחו אותך לצינוק ליומיים, על מנת שנוכל להבהיר מספר דברים, החל בחשבון החסוי המתנהל על שמך בתורכיה ועד פרשת מים גנובים ימתקו, ומעידה על כך חתימתך. למרות זאת, החלטתי לא לנקוט בכל צעד והנני מוחלת לך, וכל זאת מכיוון שמצאת לנכון לצטט את הרצל ידידי היקר בתעודת הזהות שלך (יש הגורסים כי זה נקרא כאן בחווה כרטיס משתמש) . להרצל שמורה פינה חמה בליבי, ולא רק שם. את שמי אינני מתכוונת לשנות, וזאת מכיוון שכשעליתי לארץ פלסטינה היא נקראה אז בימי קדם עת שלטו כאן מלכים ושונות אחרות, היה מחסור ניכר בנייר ולכן נאלצתי להשאר עם השם גולדה, למרות שמאוד רציתי להחליפו לזהבית אור לגויים.

אקווה

New member
עם כל הצער והכאב

אין זה תרוץ, משום שיערות הגשם בברזיל כבר ממילא עובדים שנים נוספות על מנת לספק את צרכינו הלא ניתנים לסיפוק, כך ששינוי שמך לא היה מעיב על דבר וחציל דבר (אולי קצת על קישוא, אבל הוא היה מסתדר כבר, בכל זאת - קישוא). זהבית עורלה-גויים היה עושה את תפקידו נאמנה יותר, שכן אין לדעת מה היה לך עם השוטרים הבריטיים אם הם מוכנים בהנף יד לקפוץ לאסור את מי שחפצה נפשך, ולא ביקרו. בכל מקרה - חן חן לך על הותרת חשבון הפזטות שלי בתורכיה על כנו (ועל לאוו) ועל אי חשיפת הפרשיה המביכה מעברי, זאת למרות שהחשבון שם נסגר מזמן והועבר למקום חסוי אחר ושבפרשה נמצאתי זכאית שכן לא גנבתי את המים, הם הגיעו אלי מרצום החופשי. אבל את נשמעת לי חביבה וגרמת לי לחייך, אז התנצלתי בכל זאת...

אינני יורדת.

אני מצטערת, אך אינני יורדת לסוף דעתך, ולמען האמת נתקעתי די באמצע. הבריטים הינם עם חטוב וחינני, בעיקר כאשר הם חוטבים ביערות העד בברזיל, שמהם באמת לא נשאר הרבה - אך ידי קצרה מלהושיע מכיוון שעדיין לא נפרסו לשם קווי טלגרף. לגבי פרשת המים - הפרשה בעינה עומדת בבית הדין הבריטי על שם צ´רציל, (שהיה ועודנו מרטיט לבבות) ואני מקווה שתבוא לסיומה בעתיד הקרוב, או שתחילה יגמרו כאן המים - בכל מקרה הראשון מבין השניים.

d@r121

New member
גולדה יקרתינו

את מוזמנת לשאול כל שאלה וצוות המומחים של הפורום יענה לך ללא בעיות

למעלה