ספרי בישול

maybesure

New member
ספרי בישול

איפה מאכסנים? אצלי הם כעת בארון שמעל הכיריים. הארון קטן ומפוצץ בספרים וקלסרים, וכבר העברתי חלק מהספרים לארון שבנינו מתחת למדרגות - אבל בשל היותו משופע אין אפשרות לאכסן בו ספרים בעמידה. אני מחפשת אלטרנטיבה יותר מרווחת במטבח או קרוב אליו. צמוד אל המטבח יש לנו חדר עבודה/ממ"ד, בו נמצאים המחשבים. יש בו ארון גדול ואני שוקלת לפנות בו מדף לספרים, אבל מחפשת רעיון יותר במטבח. אשמח לשמוע איך זה אצלכם תודה, מייבי

גם הפיתרון שלי הוא "אילתור"

במטבח יש ארון לתנור בילד אין - ואין לי תנור כזה אז שם ספרי הבישול, על המדף, זה לצד זה . גם אני חושבת שמגיע להם מקום ייצוגי יותר.

לי יש ארון עליון גדול (80 ס"מ)

ששני המדפים בו הם של ספרים. לצערי המדפים מלאים ועכשיו אני מתחילה להניח מעל לספרים עוד ספרים שוכבים. לאמא שלי יש לצד המקרר מדפים פתוחים מהריצפה עד למעלה וזה בעצם הסיפרייית בישול שלה ומקום להניח חפצי אומנות קטנים שמתאימים למטבח. אני מיינתי את הספרים שלי לאלו שאני משתמשת בהם כל הזמן ואילו שפחות. אולי תשימי את אלא שתמיד בשימוש במטבח ולה שפחות במדפים בממ"ד?

maybesure

New member
תודה,

זו אפציה אפשרית. מנסה עדיין לחשוב על תוספת ארון/ית למטבח איפה ואיך למקם.כנראה אצטרך לשוטט במגזינים וחנויות

r i n i

New member
ואצלי הם בכלל בחדר של הבן

במטבח אין לי מקום לספרים ואצלו בחדר יש ספריה גדולה מאד שיש שם כל מיני ספרים, שלו וגם של אחיו הצעיר וגם כלליים של כולם (דעת מקרא ושאר ספרי עיון) אז יש גם חצי מדף עם ספרי בישול. שלשום סידרנו אותם והכנסתי חלק מהמתכונים בתפזורת (תלשתי דברים מעניינים מהעיתון של שבת) בקלסר ענק. היו לי כל כך הרבה שפשוט חלק זרקתי.

למעלה