ספרי אורחים

dino_din

New member
ספרי אורחים

אני לא יודע אם אתם מדברים גם עם חדשים בתחום או רק עם מקצוענים אבל... אני צריך ספר אורחים לאתר שלי ואני חייב משהו עצמאי שלא יהיה תלוי בשום ספק אחר. האתר שלי רץ על שרת UNIX מה שאומר (עד כמה שהבנתי) PHP ! איך אני יכול (וקחו בחשבון שאני מבין מצויין ב HTML וקצת גאווה ומה שמסביב אבל לא מבין כמעט כלום ב PHP) להתקין על השרת ספר אורחים פשוט. תגובות יתקבלו בברכה, דינו.

אמיר ט

New member
ברוך הבא לפורום

כולם מוזמנים לדבר הפורום מקצוענים כחדשים... בקשר לשאלה שלך דבר ראשון תברר אם אכן יש לך תמיכה ב PHP, כי זה שמדובר בשרת יוניקס לא מחייב PHP כלל
אם יש לך PHP אני מציע להכנס לאתר www.hotscripts.com ותחפש שם איזה סקריפט פשוט שיתאים לצרכיךץ

dino_din

New member
תודה

אני אבדוק כמובן מיד האם יש תמיכה ב PHP (נראה לי של ANGELFIRE יש). בכל מקרה, אני שואל כי הבנתי שאי אפשר פשוט להעתיק קוד וזהו.... צריך קודם להתקין תמיכה בשרת PHP על המחשב כדי שיהיה אפשר לבדוק את זה לא (php tried ??? משהו כזה ??). בכל מקרה, תודה על התגובה המהירה, דינו.

dino_din

New member
כמה שאלות -

טוב, אני יודע שזו עוד שאלת מתחילים אבל צריך להתחיל מאפשהו. הורדתי ספר אורחים ב PHP שאמור להיות הכי פשוט בעולם. השרת שלי תומך ב PHP. העלתי את כל הקבצים ושתי התקיות לשרת. יש לי בעמוד הראשי לינק לקובץ index.php. מה עכשיו ?? אגב, אלו ההוראות התקנה , נורא פשוט אבל אני פשוט לא מכיר את זה (וזה ממש מתסכל !!!). אם מישהו יכול להסביר לי בקצרה איך ממשיכים מפה אני שאמח.
Easy. Just unzip the files, with directory structure, folder paths, folder structure ON, to where every you want. Then upload the 5 files and the /data/ directory to your website, and CHMOD /data/ to 777, or in WS_FTP, right click it, and select CHMOD, then check each box. NOTE: You must have $path2files correct(on the top of ´index.php´), otherwise, this script will not function right! Thats it! Now just link to index.php.​
כן, אני יודע שמעצבן לענות על כאלה שאלות מטופשות, אבל אם אני לא אתחיל מאיפשהו, אני אף פעם לא יידע :( תודה, דינו.

למעלה