ספרים רבותי, ספרים!
להלן רשימה של ספרים וחוברות שתרמו לי רבות, ואולי יוכלו לשמש גם אותך: 1. על ילדים, חושים ותנועה. מעלות הוצאת ספרים בע"מ. (לא מצורף מספר טלפון). 2. קשיי כתיבה/ אילנה מודלינגר. 3. הקניית כתיבה- תיאוריה, זיהוי קשיים ודרכי טיפול.הוצאת ספרים אח בע"מ.04-8727227 4. אני לא קלוץ- יש לי הפרעה התפתחותית בקואורדינציה- איתור, אבחנה והעצמה של ילדים בעלי בעיות מוטוריות /ד"ר אורלי יזדי-עוגב. גבריאל הוצאה לאור.04-6344476 5. דיספרקסיה/קייט ריפלי, בובדאיינס וג'ני בארט. הוצאת ספרים אח בע"מ. 6. ספר חדש דנדש שקיבלתי עליו המלצה חמה, קניתי, אך טרם הספקתי לקרוא אותו בעיון- (כתבה אותו מרפאה בעיסוק). הילד הלא מתואם- זיהוי הפרעה בעיבוד החושי והתמודדות עימה/ קרול סטוק קרנוביץ. אמציה הוצאת ספרים. 052-8087052 7. לכתוב... ולהצליח!/ יעל שוורץ ודפנה מקובסקי (מרפאות בעיסוק) הוצאת מחלקת החינוך, מועצה מקומית אפרת 02-9933867 חוברת ממש מעולה, דרך אגב. 8. נעים לכתוב- מוכנות לכתיבה- מדריך לאיתור קשיים במוכנות לכתיבה וטיפול בהם/חיה קושניר. הוצאה לאור אח"י 02-414696 9. נעים לכתוב- הכתב- מדריך לאבחון קשיים ברכישת הכתב ולטיפול בהם/חיה קושניר. הוצאה לאור אח"י קריאה מהנה ומעשירה, ובהצלחה! שירה, מרפאה בעיסוק.